Hotell

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

Bo på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg. Centralt beläget hotell mitt emot centralstationen med rymliga rum, spa, gym, restaurang, bar och parkering. Handikappanpassade faciliteter. - Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

Detta Radisson Blu-hotell är centralt beläget mitt emot centralstationen innanför vallgravarna i Göteborg. Detta gör det till en utmärkt utgångspunkt för att utforska staden och dess omgivningar. Hotellet erbjuder gästerna ett brett utbud av faciliteter och bekvämligheter för att säkerställa en bekväm och minnesvärd vistelse.

Rumfaciliteter

Rummen på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg är rymliga och inkluderar bekvämligheter som kabel-tv och gratis WiFi. Vissa rum har en kaffemaskin från Nespresso och erbjuder en fantastisk utsikt över gatan eller kanalen.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder utmärkta gastronomiska upplevelser med flera alternativ, inklusive en elegant restaurang och en mysig bar. Gästerna kan njuta av en omsorgsfullt komponerad meny och ett brett urval av drycker. Frukost på rummet är också tillgängligt för gästerna som föredrar att börja dagen i avskildhet.

Bekvämligheter

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg strävar efter att erbjuda en bekväm och angenäm vistelse för sina gäster. Här finns en rad bekvämligheter, inklusive ett spa med olika sorts duschar, en spapool och bastu. Gästerna har även tillgång till en yogastudio och ett välutrustat gym. För affärsresenärer erbjuds mötes- och bankettfaciliteter samt olika kontorsfaciliteter.

Betyg och Recensioner

Hotellet har mottagit höga betyg och positiva recensioner från sina gäster. Bland annat har gästerna uppskattat hotellets utmärkta läge, faciliteter, städning och bekvämligheter. Prisvärdheten och tillgången till gratis WiFi har även fått höga poäng av besökarna.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder handikappanpassade faciliteter samt rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning. Personalen vid receptionen är tillgänglig dygnet runt för att tillgodose olika behov och önskemål.

Parkering

Hotellet erbjuder privat parkering på plats för gästernas bekvämlighet. Det finns även möjlighet till bemannad parkering och laddningsstation för elbilar.Med sitt centrala läge, bekväma rum, omfattande faciliteter och utmärkta service är Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg det perfekta valet för såväl affärsresenärer som semesterfirare som besöker staden.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

Adress: Södra Hamngatan 59, Centrum, 401 24 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg - Södra Hamngatan 59, Centrum, 401 24 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.4
Antal betyg: 11115

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.7
Faciliteter: 8.8
Städning: 8.9
Bekvämlighet: 8.9
Prisvärt: 8
Läge: 9.5
Gratis WiFi: 8.6

Läs mer

Utvärderingar