Hotell

Clarion Hotel Post

Bo på Clarion Hotel Post i centrala Göteborg. Njut av bekväma rum, restauranger, takpool, gym och Skönhetsfabriken Spa. Gratis WiFi. Spa- och wellnesscenter. - Clarion Hotel Post är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post är beläget i det charmigt renoverade posthuset från 1920-talet i centrala Göteborg, endast 50 meter från centralstationen. Hotellet erbjuder ett bekvämt boende med närhet till stadens sevärdheter och bekvämligheter. För gästernas avkoppling och nöje finns två restauranger att tillgå samt en takpool med terrass. Gästerna har fri tillgång till hotellets gym och nöjesparken Liseberg ligger endast 1,5 km bort.

Rumsfaciliteter

Rummen på Clarion Hotel Post är utrustade med platt-TV, gratis WiFi och moderna badrum. Välj mellan rum med trämöbler eller heltäckningsmatta för att uppfylla dina personliga preferenser och behov.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang Norda erbjuder en kulinarisk upplevelse med svenska och amerikanska specialiteter skapade av en av Sveriges främsta kockar, Marcus Samuelsson. För en mer unik gastronomisk upplevelse kan gäster prova säsongsinspirerade japanska rätter på vRÅ. Post Bar erbjuder en omfattande vinlista samt öl från lokala mikrobryggerier.

Bekvämligheter

Clarion Post är stolt ägare till Skönhetsfabriken Spa där gästerna kan njuta av torrbastu, ångbad och isduschar. Här kan gästerna även boka skönhetsbehandlingar för att koppla av och unna sig lite extra lyx under vistelsen.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av tidigare gäster, med ett genomsnittligt betyg på 8.5. Några av de mest uppskattade aspekterna enligt gästrecensioner är den personliga servicen, hotellets faciliteter och den rena och bekväma boendemiljön.

Faciliteter som gratis WiFi, utomhuspool och tillgång till spa- och wellnesscenter har uppskattats av gästerna och bidragit till en minnesvärd vistelse.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder bekvämligheter och anpassningar för gäster med funktionsnedsättningar, inklusive rullstolsanpassning på allmänna platser och i vissa rum. Personalen är välutbildad för att tillgodose behoven hos alla gäster, oavsett funktionsförmåga.

Hotellet är stolta över att kunna erbjuda en tillgänglig och inkluderande miljö för alla gäster.

Parkering

Allmän parkering finns tillgänglig i närheten av hotellet, och det är fullt möjligt att parkera vid ankomst. Parkeringen kostar SEK 160 per dag och det går inte att boka i förväg. Gäster som har behov av parkering kan vara trygga med att faciliteten ligger i bekvämt avstånd från hotellet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Clarion Hotel Post

Adress: Drottningtorget 10, Centrum, 41103 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post - Drottningtorget 10, Centrum, 41103 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8
Antal betyg: 4931

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.8
Faciliteter: 8.3
Städning: 8.6
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 7.6
Läge: 9.4
Gratis WiFi: 8.5

Läs mer

Utvärderingar