Hotell

Eurostars Madrid Tower

Bo på Eurostars Madrid Tower. Upplev lyxigt boende med panoramautsikt över staden. Gratis WiFi, spa, gym och parkering tillgängligt. Bra betyg från nöjda gäster. - Eurostars Madrid Tower är ett 5-stjärnigt hotell i Madrid

Se tillgänglighet

Presentation av Eurostars Madrid Tower

Eurostars Madrid Tower är ett elegant hotell som ligger i det 235 meter höga SyV-tornet och erbjuder en lyxig upplevelse för gästerna. Hotellet har bekvämligheter såsom ett gym, spa och en restaurang med panoramautsikt över staden Madrid. Dessutom erbjuds kostnadsfritt WiFi, vilket gör det till en idealisk plats för både affärs- och fritidsresenärer.

Rumsfaciliteter

De rymliga rummen på Eurostars Madrid Tower har trägolv, stora fönster och en kuddmeny, och erbjuder en spektakulär utsikt över staden Madrid. Alla rum är utrustade med platt-TV, ångborste för kläder, och ett modernt badrum med ett hårvårds-kit. Hotellet strävar efter att ge gästerna en bekväm och avkopplande vistelse.

Mat och Dryck

Madrid Towers restaurang, belägen på 30:e våningen, erbjuder en elegant atmosfär och serverar klassiska medelhavsrätter medan gästerna avnjuter panoramautsikten över staden. För avslappnade stunder och social samvaro finns även en pianobar där gästerna kan njuta av förfriskningar.

Bekvämligheter

För att säkerställa en bekväm vistelse erbjuder Eurostars Madrid Tower en mängd bekvämligheter, inklusive tillgång till gym, spa och gratis WiFi i alla utrymmen. Utöver detta erbjuder hotellet faciliteter såsom daglig städning, strykservice, möjlighet till barnpassning och flera valmöjligheter för frukost.

Betyg och Recensioner

Eurostars Madrid Tower har fått höga betyg från gäster, med en sammanlagd medelbetyg på 8,8. Hotellet har rankats högt för personligt bemötande, bekvämligheter, städning och bekvämlighet. Detta bekräftar hotellets engagemang för att erbjuda en utmärkt gästupplevelse.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Eurostars Madrid Tower strävar efter att erbjuda en tillgänglig miljö för alla gäster. Hotellet har anpassade rum och faciliteter för personer med funktionsnedsättning, samt erbjuder tillgänglighetsanpassningar i allmänna utrymmen för att säkerställa en bekväm vistelse för alla gäster.

Parkering

För gästers bekvämlighet erbjuder Eurostars Madrid Tower allmän parkering vid boendet och det behövs ingen förbokning. Kostnaden är € 29 per dag. Dessutom finns möjlighet till garageparkering och laddningsstation för elbil för en bekväm och säker parkering.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Eurostars Madrid Tower

Adress: Castellana, 259B, Fuencarral-El Pardo, 28046 Madrid, Spanien

Se pris

Karta till Eurostars Madrid Tower

Eurostars Madrid Tower - Castellana, 259B, Fuencarral-El Pardo, 28046 Madrid, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.7
Antal betyg: 4420

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 8.9
Städning: 9.2
Bekvämlighet: 9.2
Prisvärt: 8.3
Läge: 8.5
Gratis WiFi: 8.2

Läs mer

Utvärderingar