Hotell

WOW, Föreningsgatan 9

Bo på modernt hotell i Göteborg. WOW, Föreningsgatan 9 erbjuder bekväma rum, kök, gratis WiFi och handikappanpassning. Det har höga betyg och privat parkering finns tillgänglig. - WOW, Föreningsgatan 9 är ett 3-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av WOW, Föreningsgatan 9

WOW, Föreningsgatan 9 är ett modernt hotell som erbjuder ett bekvämt boende med ett utmärkt läge i Göteborg. Hotellet ligger inom gångavstånd från populära sevärdheter och shoppingområden, vilket gör det till det perfekta valet för både affärs- och fritidsresenärer. Med gratis WiFi och bekväma rum är WOW, Föreningsgatan 9 det idealiska valet för din vistelse i Göteborg.

Rumsfaciliteter

Alla rum på WOW, Föreningsgatan 9 är smakfullt inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för att säkerställa en trevlig och avkopplande vistelse. Varje rum har en garderob och ett eget badrum med dusch, vilket ger dig all den komfort du behöver under din vistelse.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder bekvämligheter för matlagning som passar både för kort- och långtidsvistelser. Med tillgång till ett gemensamt kök och nödvändiga matlagningsredskap kan gästerna laga sin egen mat och njuta av måltider i det bekväma boendet.

Bekvämligheter

WOW, Föreningsgatan 9 erbjuder en mängd bekvämligheter för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Här finns bland annat gratis WiFi i alla utrymmen och omfattande städningstjänster för att säkerställa en ren och fräsch miljö. Gästernas bekvämlighet är av högsta prioritet för hotellets vänliga personal.

Betyg och Recensioner

WOW, Föreningsgatan 9 har fått höga betyg och positiva recensioner av tidigare gäster. Hotellets bekvämligheter, renlighet, prisklass och läge har uppskattats av gästerna, vilket gör det till ett populärt val för resenärer som söker en trevlig vistelse i Göteborg. Betygen är bland annat 8.3 för personal, 8.5 för faciliteter, 8.9 för städning, 8.8 för bekvämlighet, 8.3 för prisvärdhet, och 9.0 för läget.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet har anpassade faciliteter för att välkomna gäster med olika behov. Det finns särskilda faciliteter för personer med funktionsnedsättning, inklusive breda dörröppningar, handikapparkeringsplatser och andra anpassningar för att säkerställa en bekväm vistelse för alla gäster.

Parkering

För gäster som anländer med bil erbjuder WOW, Föreningsgatan 9 privat parkering på plats (bokas i förväg) till en kostnad av SEK 175 per dag. Detta ger gästerna bekvämt och säkert boende med bekväm tillgång till parkeringsmöjligheter under hela vistelsen.

Fler bilder

Kontaktuppgifter WOW, Föreningsgatan 9

Adress: 9 Föreningsgatan, Majorna-Linné, 411 27 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till WOW, Föreningsgatan 9

WOW, Föreningsgatan 9 - 9 Föreningsgatan, Majorna-Linné, 411 27 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.4
Antal betyg: 942

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.3
Faciliteter: 8.5
Städning: 8.9
Bekvämlighet: 8.8
Prisvärt: 8.3
Läge: 9
Gratis WiFi: 8.9

Läs mer

Utvärderingar