Hotell

Thompson Madrid, part of Hyatt

Bo på hotell i centrala Madrid. Thompson Madrid, en del av Hyatt, erbjuder luftkonditionerade rum, utomhuspool och gratis WiFi. Restaurang, conciergetjänst, flerspråkig personal och högt betyg från gästerna. Njut av din vistelse på hotellet. - Thompson Madrid, part of Hyatt är ett 5-stjärnigt hotell i Madrid

Se tillgänglighet

Presentation av Thompson Madrid, part of Hyatt

Thompson Madrid, en del av Hyatt, har ett attraktivt läge i centrala Madrid. Hotellet erbjuder luftkonditionerade rum, en säsongsöppen utomhuspool, gratis WiFi och ett fitnesscenter. Hotellet har roomservice, en restaurang och en terrass. Här finns också en conciergetjänst, en turistdisk och valutaväxling för gästernas bekvämlighet.

Rumsfaciliteter

Rummen på Thompson Madrid, en del av Hyatt, har luftkonditionering och en garderob. Vissa rum har även utsikt över staden och ett eget badrum med badkar eller dusch samt gratis toalettartiklar. Alla rum är utrustade med TV och hårtork.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder en restaurang där gästerna kan avnjuta måltider. Det finns även möjlighet till rumsservice samt en café och bar på plats. Frukost kan även serveras på rummet.

Bekvämligheter

Thompson Madrid, en del av Hyatt, har flerspråkig personal vid den dygnet runt-öppna receptionen, vilket innebär att gästerna kan få service på tyska, engelska, spanska och franska. Hotellet erbjuder även tjänster såsom concierge, bagageförvaring och valutaväxling.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av gästerna. Recensioner kategoriserade under ”Faciliteter”, ”Städning”, ”Bekvämlighet” och ”Läge” har bland annat fått höga betyg på 9.2, 9.4, 9.5 respektive 9.3 av 10.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Thompson Madrid, en del av Hyatt, tillhandahåller handikappanpassade rum och har faciliteter såsom nödalarm och rullstolsanpassade toaletter för att säkerställa tillgängligheten för alla gäster.

Parkering

För gästernas bekvämlighet erbjuder hotellet allmän parkering i närheten, och det finns även möjlighet till garageparkering. Priset för parkering är €30 per dag och parkering behöver inte bokas i förväg.Detta är en sammanfattning av vad som erbjuds på Thompson Madrid, en del av Hyatt, och vi hoppas att du kommer att njuta av din vistelse på hotellet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Thompson Madrid, part of Hyatt

Adress: Plaza del Carmen S/N, Madrids centrum, 28013 Madrid, Spanien

Se pris

Karta till Thompson Madrid, part of Hyatt

Thompson Madrid, part of Hyatt - Plaza del Carmen S/N, Madrids centrum, 28013 Madrid, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 9
Antal betyg: 286

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.5
Faciliteter: 9.2
Städning: 9.4
Bekvämlighet: 9.5
Prisvärt: 8.4
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 8.9

Läs mer

Utvärderingar