Hotell

Slottsskogen Hotel

Boka en vistelse på Slottsskogen Hotel i Göteborg. Hotellet är beläget i Linnéstaden och erbjuder bekvämligheter som bastu, kostnadsfritt Wi-Fi och privat parkering. Njut av läget nära Liseberg nöjespark. - Slottsskogen Hotel är ett -stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Slottsskogen Hotel

Slottsskogen Hotel, beläget i den fridfulla stadsdelen Linnéstaden, erbjuder en idealisk plats för din vistelse i Göteborg. Hotellet ligger endast 3,5 km från Göteborgs centralstation och har bekvämligheter såsom bastu, terrass och kostnadsfritt Wi-Fi. Liseberg nöjespark ligger också inom bekvämt avstånd, endast 2,5 km härifrån.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Hotel Slottsskogen är smakfullt inredda och utrustade med platt-TV och bekväma sittgrupper. Gästerna har möjlighet att välja mellan rum med antingen eget eller delat badrum, för att matcha individuella preferenser.

Mat och Dryck

Hotellets kafé erbjuder enkel, men tillfredsställande mat och drycker för gästernas bekvämlighet. För de gäster som föredrar att laga sin egen mat, står det gemensamma köket till förfogande. Dessutom kan gästerna njuta av en omgång biljard i anslutning till kaféet.

Bekvämligheter

Utöver de bekvämligheter som redan nämnts, erbjuder Slottsskogen Hotel en rad faciliteter för att förbättra gästernas vistelse. Tillgängliga bekvämligheter inkluderar bland annat gratis WiFi, cykeluthyrning, temamiddagar, sällskapsrum, och mycket mer.

Betyg och Recensioner

Slottsskogen Hotel har erhållit högt betyg för en rad kategorier, däribland faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärdhet samt det övergripande läget. Med en sammanvägd betygspresentation som inkluderar kategorier såsom personal och gratis WiFi, har hotellet varit konsekvent uppskattat av gäster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet strävar efter att erbjuda en så tillgänglig och inkluderande upplevelse som möjligt för alla gäster. Det finns utrymmen och faciliteter som är särskilt anpassade för personer med funktionsnedsättning.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns privat parkering tillgänglig vid boendet, som kan bokas i förväg. Detta tillhandahåller extra bekvämlighet och trygghet för dem som väljer att resa med egen bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Slottsskogen Hotel

Adress: Vegagatan 21, Majorna-Linné, 413 11 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Slottsskogen Hotel

Slottsskogen Hotel - Vegagatan 21, Majorna-Linné, 413 11 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.2
Antal betyg: 147

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.7
Faciliteter: 7.4
Städning: 7.7
Bekvämlighet: 7.6
Prisvärt: 7.3
Läge: 8.4
Gratis WiFi: 7.9

Läs mer

Utvärderingar