Hotell

Scandic No. 25

Bo på Scandic No. 25 i Göteborg med miljövänliga faciliteter och närhet till centralstationen. Upplev ljus skandinavisk design, kvalitetssängar och en imponerande frukostbuffé. - Scandic No. 25 är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Scandic No. 25

Scandic No. 25 är ett miljövänligt hotell beläget endast 300 meter från Göteborgs centralstation och Drottningtorget. Hotellet erbjuder en imponerande frukost varje dag och gästerna har tillgång till gratis WiFi.

Rumsfaciliteter

Hotellrummen på Scandic No. 25 är inredda i en ljus skandinavisk design och är utrustade med kvalitetssängar från Jensen samt betal-TV-kanaler.

Mat och Dryck

Den stora frukostbuffén är framtagen tillsammans med det svenska kocklandslaget och erbjuder ett generöst urval av varma och kalla rätter. Restaurangen på hotellet, Köket, serverar svenska och internationella rätter baserade på ekologiska och lokala produkter.

Bekvämligheter

I närheten av hotellet finns flera barer och restauranger. Personalen på Scandic No. 25 kan erbjuda tips och hjälp med bokningar. Dessutom ligger Göteborgs största shoppinggata, Avenyn, endast 15 minuters promenad från hotellet.

Betyg och Recensioner

Scandic No. 25 har fått höga betyg i olika kategorier enligt recensioner från gäster. Kategorirecensioner inkluderar bland annat personlig service, faciliteter, städning, prisvärdhet och läge, där hotellet har fått övervägande positiva omdömen.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder olika faciliteter för att tillgodose gäster med olika behov. Övre våningsplan kan nås med hiss, och det finns även möjligheter till aktiviteter såsom cykling.

Parkering

Observera att det inte finns parkeringsmöjligheter på plats, men personalen kan erbjuda tips och vägledning för parkering i närområdet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Scandic No. 25

Adress: Burggrevegatan 25, Centrum, 411 03 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Scandic No. 25

Scandic No. 25 - Burggrevegatan 25, Centrum, 411 03 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.9
Antal betyg: 1980

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 7.9
Städning: 8.3
Bekvämlighet: 8.3
Prisvärt: 7.7
Läge: 8.4
Gratis WiFi: 8.5

Läs mer

Utvärderingar