Hotell

Scandic Europa

Bo mitt i Göteborg på Scandic Europa. Modernt hotell med gym, inomhuspool och centralt läge nära Nordstan. Boka boende med gratis WiFi och restaurang. - Scandic Europa är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Scandic Europa

Scandic Europa ligger centralt i köpcentret Nordstan i hjärtat av Göteborg, endast 250 meter från Göteborgs centralstation. Hotellet har en modern skandinavisk design och samtliga rum erbjuder kostnadsfritt WiFi.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Scandic Hotel Europa har ljus och stilren inredning. Rummen är utrustade med bekvämligheter såsom skrivbord, platt-TV och strykmöjligheter för att säkerställa en bekväm vistelse för gästerna.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder en generös frukostbuffé varje dag. För gäster som vill koppla av och njuta av en god måltid eller en cocktail, så finns en bar och restaurang vid namn Hak. Här arrangeras även levande musik och fotoutställningar. På helgerna kan gäster njuta av en läcker brunch i en avslappnad atmosfär.

Bekvämligheter

För gästernas avkoppling och träning finns det möjlighet att utnyttja hotellets gym eller att koppla av i den tillgängliga inomhuspoolen. Det centrala läget ger även närhet till populära besöksmål i Göteborg såsom nöjesparken Liseberg och Svenska Mässan, vilka endast ligger 2,5 km från hotellet.

Betyg och Recensioner

Scandic Europa har fått höga betyg av gästerna, med en sammanlagd recensionsscore på 8.5 i genomsnitt. Hotellet har speciellt utmärkt sig inom områden som service, faciliteter, städning, bekvämlighet och läge.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder olika lösningar för att tillgodose sina gästers behov av tillgänglighet. Det inkluderar bland annat handikappanpassade rum, nödvändiga nödåtgärder och möjligheter för rullstolsanvändare.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns det möjlighet till privat parkering i närheten av hotellet. Det är rekommenderat att boka parkeringsplats i förväg, och kostnaden för denna service är 250 SEK per dag.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Scandic Europa

Adress: Nils Ericsonsgatan 21, Centrum, 411 03 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Scandic Europa

Scandic Europa - Nils Ericsonsgatan 21, Centrum, 411 03 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.8
Antal betyg: 5282

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.8
Faciliteter: 8
Städning: 8
Bekvämlighet: 8.1
Prisvärt: 7.5
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 8.4

Läs mer

Utvärderingar