Artiklar

Radisson SAS Senator Hotel Lübeck

Beskrivning: Lübeck är en stad som anlades redan på 1100-talet. I staden finns många byggnader som vittnar om äldre tider. Delar av Lübeck förstördes under Andra världskriget och idag finns staden med på UNESCO:s världsarvslista. Radisson SAS Senator Hotel Lübeck ligger vackert beläget vid floden Trave, i de centrala delarna av staden. På hotellet finns det 224 gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Senator Hotel Lübeck är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, radio, mini bar, byxpress och hårtork. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling. Vidare finns det en tvättservice på Radisson SAS Senator Hotel Lübeck.

Bokning: Det enklaste sättet att boka in sig på Radisson SAS Senator Hotel Lübeck är att göra det direkt via hotellets hemsida. För att vara säker på att få tag på ett rum är det alltid en god bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att gå vi någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Senator Hotel Lübeck är ett perfekt alternativ för dig som har tänkt sätta samman en konferens. Hotellet kan erbjuda 10 fräscha möteslokaler, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. På Radisson SAS Senator Hotel Lübeck finns också mycket duktig personal som kan hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva i anslutning till konferensen.

Träna: På Radisson SAS Senator Hotel Lübeck hotellet kan du ta en uppfriskande simtur i hotellets swimmingpool. Du kan också varva ner i bastun, eller sola solarium.

Restaurang:
 Nautilo serverar internationella maträtter i en trevlig atmosfär. Specialiteten är fisk och skaldjur. Terrassen erbjuder en fin utsikt över floden Trave och de gamla delarna av Lübeck. På The Beer and Wine Kogge Tavern njuter du av en god kall öl. Om du är sugen på en cocktail bör du styra kosan mot WunderBar. I hotellets lobby finns också ett mysigt kafé, CaffèBar Dante.

Ta sig till hotellet:
 Avståndet från hotellet till den lokala flygplatsen i Lübeck är 12 kilometer. Det tar en timme att åka från Radisson SAS Senator Hotel Lübeck till Hamburg International Airport. Till Centralstationen är det en och halv kilometer. Om du väljer att ta bilen till Lübeck kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. På hotellet finns det ett parkeringsgarage.

Adress:
Willy Brandt Allee 6
Lübeck

Telefon:
+49 45 11420