Hotell

Radisson SAS Royal Garden Hotel Trondheim

Beskrivning: Trondheim är en stad med omkring 165 000 invånare. Staden har en lång och spännande historia. Redan 997 grundades Trondheim, av Olav Tryggvason, och var huvudstad i Norge fram till 1217. Radisson SAS Royal Garden Hotel Trondheim är ett fint hotell som ligger i centrala delarna av staden. Hotellet har 298 vackert inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Royal Garden Hotel Trondheim är bland annat utrustade med satellit-TV, mini bar, hårtork, byxpress och AC. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling. Förutom detta kan Radisson SAS Royal Garden Hotel Trondheim erbjuda en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Royal Garden Hotel Trondheim direkt via hotellets hemsida. Skulle det uppstå några frågetecken under bokningen så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Hotellet är ett utmärkt alternativ för båda små och stora konferenssällskap. Radisson SAS Royal Garden Hotel Trondheim har ett stort antal konferensrum, som är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Hotellet har en kapacitet på att ta emot sällskap på upp till 650 personer. Personalen på hotellet är mycket erfaren när det gäller att stå som värdar för konferenser och affärsmöte, och hjälper er så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Radisson SAS Royal Garden Hotel Trondheim kan erbjuda mycket goda möjligheter till motion. På hotellet finns det bland annat ett fint gym. Du kan även ta en uppfriskande simtur i swimmingpoolen. Radisson SAS Royal Garden Hotel Trondheim har också en bastu och jacuzzi.

Restaurang: På Bakkus Mat & Vin serveras varje morgon en väl tilltagen frukostbuffé. Galleriet Bar är den perfekta mötesplatsen. Här kan man avnjuta en välsmakande lunch eller middag, eller bara en kopp kaffe eller en törstsläckande drink. På Prins Olav kan du dinera i en mer avskild miljö. Prins Olav kan ta emot sällskap på mellan 20 och 70 personer.

Ta sig till hotellet: Flygbussen stannar framför hotellet och avgår varje kvart. Att resa från Radisson SAS Royal Garden Hotel Trondheim till flygplatsen tar 35 minuter. Om du väljer att ta bilen till Trondheim så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från exempelvis sajten Map 24. Personalen på Radisson SAS Royal Garden Hotel Trondheim kan även hjälpa dig att skaffa en hyrbil. I anslutning till hotellet finns en gästparkering.