Hotell

Radisson SAS Hotel Szczecin

Beskrivning: Szczecin är en hamnstad i västra Polen med omkring 420 000 invånare. Några av stadens sevärdheter är Pommerska Hertigars slott, gamla stan och Waly Chrobrego. Staden, som har en lång och spännande historia, var under delar av 1600- och 1700-talen huvudstad i Svenska Pommern. Radisson SAS Hotel Szczecin ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet har 369 fina gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Szczecin är bland annat utrustade med kabel-TV, mini bar, AC, hårtork och möjlighet till att stryka sina kläder. Vidare kan du som gäst på hotellet koppla upp dig mot Internet. Radisson SAS Hotel Szczecin kan också erbjuda roomservice dygnet runt.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS Hotel Szczecin direkt via hotellets hemsida. Om du väljer att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Szczecin är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens till västra Polen. Hotellet har 9 fräscha möteslokaler, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Radisson SAS Hotel Szczecin har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 550 personer. Personalen på hotellet kan även arrangera en rad spännande fritidsaktiviteter.

Träna: Hotellet erbjuder en rad olika möjligheter för gästerna av att motionera. Radisson SAS Hotel Szczecin har ett bland annat välutrustat gym och en swimmingpool. Vidare kan du delta i aerobics och fitnesslektioner. Om du så önskar kan du även få instruktioner av en personlig tränare. Förutom detta kan du också bada bastu eller boka tid för massage och diverse andra välgörande behandlingar.

Restaurang: Renaissance är en av Szczecins finaste restauranger. Här kan du avnjuta en utsökt måltid i en trevlig atmosfär, tillagad med lokalt producerade råvaror. Lobby Bar är det perfekta stället att möte vänner och kollegor över en drink. På Europa Restaurant & Café intar du en snabb lunch eller en informell middag. Restaurangen serverar traditionella rätter från de europeiska köken samt polska specialiteter. Baila Club är stället för dig som gillar att dansa. Café 22 ligger på hotellets tjugoandra våning, och erbjuder en fantastisk utsikt över staden. Copernicus Bar ligger på elfte våningen och här kan du varva ner med en avslappnande drink sent på kvällen.

Ta sig till hotellet: Det är tämligen lätt att hitta till Radisson SAS Hotel Szczecin. Om du tar bilen till Szczecin, eller väljer att hyra en väl på plats, så kan det likväl vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24.