Hotell

Radisson SAS Hotel Silkeborg

Beskrivning: Silkeborg är en mysig stad som ligger Jylland, endast fyra mil från Århus. Radisson SAS Hotel Silkeborg är ett fyrstjärnigt hotell. Hotellet är inrymt in byggnad med gamla anor. På hotellet finns det 100 gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Silkeborg är bland annat utrustade med kabel-TV, mini bar, hårtork och byxpress. Vidare kan du som gäst på hotellet koppla upp dig mot Internet. Hotellet kan erbjuda roomservice dygnet runt. Vidare kan Radisson SAS Hotel Silkeborg erbjuda en tvättservice.

Bokning: Du kan boka ditt boende på Radisson SAS Hotel Silkeborg direkt via hotellets hemsida. Ju tidigare du är ute med din bokning, desto bättre. Radisson SAS Hotel Silkeborg är ett populärt hotell. Väljer du att ordna med din bokning via någon annan hotellsajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Silkeborg är ett perfekt alternativ för dig som vill förlägga en konferens eller ett affärsmöte i staden. Hotellet kan erbjuda åtta möteslokaler. Rummen är välutrustade och har all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga vid en konferens. Radisson SAS Hotel Silkeborg har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 800 personer.

Träna: Hotellet kan erbjuda sina gäster ett välutrustat gym. Vidare kan du ta ett svalkande dopp i Radisson SAS Hotel Silkeborgs swimmingpool, eller varva ner i jacuzzin. På hotellet kan du också få spa-behandlingar.

Restaurang: Radisson SAS Hotel Silkeborg har tre restauranger som är samlade under det gemensamma namnet Michael D. I den mysiga och avslappnande loungen serveras tapas och sushi. I brasseriet kan du välja mellan en rad olika lättare rätter, som du avnjuter samtidigt som du blickar ut över den vackra floden Gudenå. I restaurangen kan du spisa högklassiga anrättningar. Restaurant 1a är det perfekta alternativet för konferenssällskapet. Till maten kan man njuta av diverse underhållning och livemusik. Vidare finns det en trevlig hotellbar på Radisson SAS Hotel Silkeborg.

Ta sig till hotellet: Radisson SAS Hotel Silkeborg ligger endast 60 kilometer från Billund Airport och 40 kilometer från flygplatsen i Karup. Om du väljer att ta bilen till Silkesborg kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24 innan avresan. Det kostar ingenting att ha bilen parkerad i anslutning till hotellet.