Hotell

Radisson SAS Hotel Nydalen Oslo

Beskrivning: Den norska huvudstaden Oslo lockar årligen en strid ström av besökare från världens alla hörn. Staden kan erbjuda mängder av sevärdheter, trevliga restauranger och trendiga butiker. Under en vistelse i Oslo bör man inte missa Nasjonalgalleriet, Frognerparken samt halvön Bygdøy, där man kan se Kon-Tikiflotten och polarforskningsfartyget Fram. Radisson SAS Hotel Nydalen Oslo är ett mycket fint hotell som ligger i stadens affärsdistrikt. Hotellet har 165 gästrum.

Faciliteter: Rummen på hotellet är bland annat utrustade med TV, mini bar, byxpress och säkerhetsskåp. Som gäst på hotellet kan du också koppla upp dig mot Internet. Radisson SAS Hotel Nydalen Oslo har även en tvättservice. Förutom detta finns det även en frisör på plats i hotellet.

Bokning: Du kan boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Nydalen Oslo direkt via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att Radisson SAS Hotel Nydalen Oslo är ett populärt hotell och det är således alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Gör du din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att skatter och andra avgifter ingår i det angivna priset.

Konferens: Radisson SAS Hotel Nydalen Oslo kan erbjuda 11 fräscha möteslokaler, som är utrustade med all den tekniska apparatur som man kan tänkas efterfråga. Hotellet har en kapacitet att ta emot konferenssällskap på upp till 120 personer. Personalen på hotellet är van vid att stå som värdar för konferenser och gör sitt yttersta för att ert sällskap ska trivas.

Träna: Om du är sugen på att motionera under din vistelse på Radisson SAS Hotel Nydalen Oslo, så kan du ta kontakt med personalen som arbetar i receptionen. De hjälper dig att hitta rätt i den norska huvudstaden.

Restaurang: Circo Restaurant and Bar serverar det bästa från det norska köket, kombinerat med maritima influenser från norra Spanien. Här kan du njuta av en tallrik med tapas, ett glas vitt vin eller en spännande cocktails, medan du lyssnar på avkopplande loungemusik.

Ta sig till hotellet: Radisson SAS Hotel Nydalen Oslo ligger i närheten av Oslos centralstation. Endast 50 kilometer från Radisson SAS Hotel Nydalen Oslo ligger flygplatsen Gardermoen. Restiden är omkring 35 minuter. Om du tar bilen till Oslo kan det vara en god idé att skriva ut detlajerade färdanvisningar från ditt hem till Radisson SAS Hotel Nydalen Oslo, från exempelvis sajten Map 24.

Adress:
Nydalsveien 33
Oslo

Telefon:
+47 2326 3000