Hotell

Radisson SAS Hotel Norge Bergen

Beskrivning: Bergen är en stad med omkring 250 000 invånare som ligger i de sydvästra delarna av Norge. Staden grundades år 1 070 av kung Olav Kyrre. Under århundradenas lopp har Bergen, tack vare sitt strategiska läge, varit ett viktigt handelscentrum. Radisson SAS Hotel Norge Bergen är ett fint hotell som ligger i de centrala delarna av staden. Hotellet har 345 nyligen renoverade gästrum.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Norge Bergen är bland annat utrustade med TV, radion, telefon, mini bar och byxpress. Som gäst på hotellet har du också tillgång till Internetuppkoppling. I hotellets business centre kan du även låna en dator och fax.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Hotel Norge Bergen direkt via hotellets hemsida. Skulle det uppstå några frågetecken i samband med bokningen så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellets personal. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid vara noga med att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Hotellet har 19 konferensrum. Dessa rum är mycket väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Radisson SAS Hotel Norge Bergen har även en banketthall som kan ta emot sällskap på upp till 520 personer. Personalen på hotellet är mycket van vid att stå som värdar för både små och stora konferenssällskap och gör sitt yttersta för att ert sällskap ska få en så bra service som möjligt.

Träna: Radisson SAS Hotel Norge Bergen har ett fint gym. Du kan också ta ett uppfriskande dopp i hotellets swimmingpool. Radisson SAS Hotel Norge Bergen kan även erbjuda en bastu och ett solarium. Förutom detta kan du boka tid för diverse välgörande spa-behandlingar.

Restaurang: Ole Bull Restaurant, med dess härliga utsikt över staden, serverar både frukostbuffé och lunchbuffé. Vidare har restaurangen en � la carte meny med internationella rätter. På FISH SeaFood Bar njuter du av havets läckerheter i en elegant atmosfär. Library Bar är det perfekta stället för dig som vill varva ner med en kopp kaffe och en god bok. Café Contra Bar är plats för dig som vill träffa vänner och kollegor över en drink. Om du är sugen på att svänga de lurviga ska du styra kosan mot Metro Nightclub.

Ta sig till hotellet: För att ta dig från Bergen Airport Flesland till Bergens centrum kan du ta en flygbuss. Resan tar omkring 30 till 45 minuter. Om du väljer att ta bilen till Bergen, eller att hyra en på plats, så kan du skriva ut en detaljerad färdanvisning från exempelvis sajten Map 24.