Hotell

Radisson SAS Hotel Malmö

Beskrivning: Malmö är en stad som kan erbjuda mängder av attraktioner och sevärdheter. Staden är full av trendiga butiker, bra restauranger och mysiga pubbar. Radisson SAS Hotel Malmö är ett hotell som ligger mitt i de centrala delarna av staden. Hotellet är ett utmärkt alternativ, oavsett om du besöker Malmö som turist eller i affärer. Hotellet kan erbjuda 229 vackert inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Malmö är bland annat utrustade med kabel-TV, telefon, mini bar, hårtork och byxpress. Du har också möjlighet att koppla upp dig mot Internet. Roomservice går att få dygnet runt. På hotellet finns det även ett business centre.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt rum på Radisson SAS Hotel Malmö direkt via hotellets hemsida. Väljer du att besöka Malmö under högsäsong så kan det vara en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Om du väljer att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du komma ihåg att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Hotellet kan erbjuda 25 mötesrum. Radisson SAS Hotel Malmö har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 300 personer. Personalen på hotellet är van vid att stå som värdar för både små och stora konferenser, och gör sitt yttersta för att ert sällskap ska trivas.

Träna: I samma byggnad som Radisson SAS Hotel Malmö ligger Nautilus Gym. Malmö är parkernas stad, och det finns således många fina joggingspår i staden. Sandstranden Ribersborg ligger endast 15 minuter från hotellet. Efter en lång dag kan det vara skönt att varva ner i bastun. Du kan även boka tid för välgörande massage.

Restaurang: På Thott Brasserie kan du välja mellan ett stort utbud av traditionella svenska rätter, men även kulinariska kreationer som tagit inspiration från kök runt om i världen. Här serveras också varje morgon en väl tilltagen frukostbuffé. Thott Bar är det perfekta stället att träffa vänner och kollegor.

Ta sig till hotellet: Om du tar bilen till Malmö, eller väljer att hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skaffa sig en detaljerad färdanvisning. En sådan kan du exempelvis skriva ut från sajten Map 24. Buss från flygplatsen Sturup kostar 80 kronor. Väljer du att åka taxi får du räkna med att betala omkring 400 kronor.