Hotell

Radisson SAS Hotel Fredrikstad

Beskrivning: Fredrikstad ligger vackert belägen vid älven Glommas utlopp i Oslofjorden. Staden, som ligger mycket nära Oslo, är bland annat berömd för en välbevarad fästning från 1600-talet. Radisson SAS Hotel Fredrikstad ligger i hjärtat av staden, ett stenkast från älven. Hotellet har 172 trendigt inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Fredrikstad är bland annat utrustade med platt-TV, mini bar, AC, hårtork och säkerhetsskåp. Som gäst på hotellet kan du även koppla upp dig mot Internet. Förutom detta kan du också brygga upp dig på en kopp kaffe eller te på rummet. Vidare erbjuder Radisson SAS Hotel Fredrikstad en tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Fredrikstad direkt över nätet. För att vara säker på att få tag på ett rum är det alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Skulle du välja att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid se till att kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Hotel Fredrikstad har 14 fräscha konferensrum. Hotellet har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 450 personer. Personalen på Radisson SAS Hotel Fredrikstad är mycket van vid att stå som värdar för både små och stora konferenser, och hjälper ert sällskap så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: En fem minuters promenad från Radisson SAS Hotel Fredrikstad ligger Spenst Fitness Centre. Detta gym är välutrustat med moderna träningsmaskiner. För att få tips om andra motionsformer under din vistelse i Fredrikstad kan du höra efter med personalen i hotellets reception. De hjälper dig att hitta rätt.

Restaurang: Filini Restaurant erbjuder det bästa från Medelhavet, och i synnerhet Sardinien. Menyn består av moderna rätter med färska ingredienser. Det är också hör som den väl tilltagna frukostbuffén dukas upp varje morgon. I Lounge Bar eller Sky Bar träffar du dina vänner och kollegor över en drink. Sky Bar, som ligger på åttonde våningen, kan erbjuda en härlig utsikt över Fredrikstad.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Fredrikstad till Oslo är endast 90 kilometer, och till Göteborg 212 kilometer. Om du väljer att ta bilen till Fredrikstad, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24.