Artiklar

Radisson SAS Hotel Bodö

Beskrivning: Bodö är en stad i Norge med omkring 45 000 invånare, som ligger nio mil norr om polcirkeln. Det omkringliggande landskapet är fantastiskt vackert, med höga berg och en spektakulär kustlinje. Vidare är Bodö en modern stad med goda shoppingmöjligheter och en populär marina. Radisson SAS Hotel Bodø ligger i de centrala delarna av staden, nära sevärdheter och restauranger. Hotellet har 190 vackert inredda gästrum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Hotel Bodø är bland annat utrustade med kabel-TV, minibar, hårtork och byxpress. Som gäst på hotellet har du även tillgång till Internetuppkoppling. Vidare kan Radisson SAS Hotel Bodø erbjuda en tvättservice.

Bokning: Du kan enkelt boka din vistelse på Radisson SAS Hotel Bodø direkt via hotellets hemsida. Då Radisson SAS Hotel Bodø är ett mycket populärt hotell så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du reser i ett större sällskap. Väljer du att ordna med din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet, så kontrollera alltid så att skatter och andra avgifter är inkluderade i priset.

Konferens: Om du tänkt förlägga en konferens till staden så är Radisson SAS Hotel Bodø ett utmärkt alternativ. Hotellet har 17 konferensrum som är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Radisson SAS Hotel Bodø har också två större salar, som har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 500, respektive 360, gäster. Personalen på hotellet är mycket van vid att stå som värdar för konferenser och hjälper dig så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: På hotellet finns det ett motionsrum, med bastu och solarium. I hotellets källare finns också en stor bowlinghall. Vidare kan du få hjälp med att arrangera olika utomhusaktiviteter som bergsklättring och djuphavsfiske.

Restaurang: På Sjøsiden Restaurant serveras utsökta rätter i en trevlig miljö. Här intar du även den generöst tilltagna frukostbuffén som serveras varje morgon. Skulle du bli sugen på pizza så styr du kosan mot Pizzakjeller’n. På Moloen Bar njuter du av goda cocktails och skön livemusik på lördagarna. På Top 13 Rooftop Bar umgås du med vänner och kollegor. Baren erbjuder en fantastisk utsikt över staden.

Ta sig till hotellet: Det är enkelt att hitta till Radisson SAS Hotel Bodø. Väljer du att ta bilen till staden, eller hyra en på plats, så kan det ändå vara en god idé att skriva ut detaljerade färdanvisningar från exempelvis sajten Map 24.