Hotell

Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm

Beskrivning: Bornholm är verkligen ett semesterparadis. Den vackra ön i södra Östersjön lockar varje år en strid ström av besökare. Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm är det perfekta alternativet för semestrande, såväl som affärsresenärer. Hotellet är beläget i centralorten Rönne. Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm kan erbjuda 72 vackert inredda rum.

Faciliteter: Rummen på hotellet bär en tydlig prägel av Skandinavisk design, och är bland annat utrustade med satellit-TV, minibar, hårtork, strykjärn och strykbord. Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm är ett barnvänligt hotell och det finns lekytor både inomhus såväl som utomhus.

Bokning: Du bokar enklast ditt rum på Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm direkt över Internet, via hotellets hemsida. Kom dock ihåg att du ska vara ute i god tid med din bokning. Detta i synnerhet om du tänkt besöka Bornholm under de mest hektiska semestermånaderna. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellsajt, så ska du alltid kontrollera så att det pris som anges inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Bornholm är en idealisk plats att förlägga en konferens eller ett affärsmöte. Vacker miljö och fina anläggningar är en perfekt utgångspunkt för ett lyckat möte. Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm är det ledande konferenshotellet på ön. Hotellet kan erbjuda fem konferensrum, varav det största kan ta emot upp till 300 personer.

Träna: Bornholm praktiskt taget inbjuder till motion. På hotellet kan du exempelvis hyra cyklar och utforska ön. Vidare finns det tennisbanor i anslutning till hotellet. På Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm finns också en härlig trädgård där man under sommarmånaderna kan sitta och lapa sol.

Restaurang: Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm är berömt för sitt fina kök. På Di 5 Stâuerna kan du njuta av rätter från det danska, såväl som det franska, köket. Vidare kan restaurangen erbjuda en mycket fin vinlista. Under sommaren så serveras det även en härlig fiskbuffé på Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm.

Ta sig till hotellet: 
Det enklaste sättet för svenska turister att ta sig till Bornholm är med båt. Flera gånger per dag avgår båtar från Ystad. I Rönne finns också en flygplats. Då Rönne är en tämligen liten stad så bör det inte vara några svårigheter att hitta till Radisson SAS Fredensborg Hotel Bornholm. Hotellet ligger vid havet i de centrala delarna av staden. Du kan också surfa in på hotellets hemsida för att få en vägbeskrivning.