Hotell

Radisson Edwardian Sussex Hotel London

Beskrivning: London har något att erbjuda alla. I staden finns det mängder av sevärdheter, trendiga butiker och spännande restauranger. Den brittiska huvudstaden passar utmärkt att besöka året om. Att flyga från Sverige till London går mycket snabbt och smidigt. Radisson Edwardian Sussex Hotel ligger på gångavstånd från Oxford Street och Marble Arch. Hotellet kan erbjuda 101 vackra gästrum och sviter.

Faciliteter:
 Rummen på Radisson Edwardian Sussex Hotel är bland annat utrustade med satellit-TV, telefon, säkerhetsskåp, mini bar och byxpress. Vidare har du som gäst på hotellet tillgång till Internetuppkoppling och tvättservice. Förutom detta kan du beställa roomservice dygnet runt.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson Edwardian Sussex Hotel i London direkt via hotellets hemsida. Då Radisson Edwardian Sussex Hotel är ett mycket populärt hotell så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Gör du din bokning via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att det angivna priset inkluderar skatter och andra avgifter. Kom också ihåg att du ska hålla utkik efter aktuella erbjudanden från hotellet.

Konferens: Hotellet är ett perfekt alternativ för det något mindre konferenssällskapet. Radisson Edwardian Sussex Hotel har två fräscha möteslokaler. Den största har en kapacitet att ta emot upp till 12 gäster. Personalen på Radisson Edwardian Sussex Hotel är van vid att ta emot konferenssällskap och hjälper er så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Radisson Edwardian Sussex Hotel har ett fint gym, med moderna träningsmaskiner. Är du intresserad av att prova på någon annan typ av sportaktivitet så ska du höra dig för med receptionen, som gärna hjälper dig att hitta rätt.

Restaurang: Nova bar and grill kan erbjuda det bästa från det moderna brittiska köket. Här dinerar du i en trevlig och avslappnande miljö. Portionerna är riktligt tilltagna. I baren umgås du med vänner och kollegor.

Ta sig till hotellet: Att ta sig till Radisson Edwardian Sussex Hotel i London från Heathrow tar 30 minuter, från Stansted 60 minuter och från Gatwick 60 minuter. Om du väljer att ta bilen till London, eller hyra en på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning från sajten Map 24. Under din vistelse på Radisson Edwardian Sussex Hotel kan du ha bilen parkerad vid Portman Square eller Bryanston Street.