Hotell

Radisson Blu Riverside Hotel

Planera din vistelse på Radisson Blu Riverside Hotel, beläget på Lindholmen med utsikt över Göteborgs hamn och Göta älv. Njut av kostnadsfritt WiFi, wellnesscenter och en takterrass med bubbelpool. - Radisson Blu Riverside Hotel är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel är beläget på Lindholmen och erbjuder en fantastisk utsikt över Göteborgs hamn och Göta älv. Hotellet erbjuder kostnadsfritt WiFi, ett wellnesscenter samt en takterrass med bubbelpool.

Rumsfaciliteter

Rummen på Radisson Blu Riverside Hotel är elegant inredda och utrustade med minibar, te- och kaffekokare samt en platt-tv med satellitkanaler. För de gäster som önskar det finns möjlighet att boka rum med utsikt över älven.

Mat och Dryck

Restaurangen Cuckoo’s Nest på hotellet erbjuder en varierad meny med internationella rätter. I baren kan gästerna njuta av ett stort utbud av drycker och under sommarmånaderna kan man avnjuta sina beställningar på terrassen.

Bekvämligheter

Som gäst på Radisson Blu Riverside Hotel har man fri tillgång till hälsoavdelningen som inkluderar gym och bastu. Hotellet erbjuder även parkeringsmöjligheter framför hotellet samt i ett intilliggande parkeringsgarage.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg av gäster och har bland annat blivit recenserat med höga poäng inom kategorier som ’Faciliteter’, ’Städning’, ’Bekvämlighet’ och ’Läge’. Många gäster har också uppskattat den kostnadsfria WiFi:n som erbjuds på hotellet.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Rum/faciliteter för personer med funktionsnedsättning är tillgängliga på hotellet. Vid behov kan man även boka rum på övre våningsplan med hjälp av hiss. Det finns även möjlighet till en rad andra handikappanpassade faciliteter.

Parkering

Parkering finns tillgänglig framför hotellet samt i ett intilliggande parkeringsgarage. Det kan tillkomma en extra kostnad för parkeringen.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Radisson Blu Riverside Hotel

Adress: Lindholmspiren 4, Lundby, 417 56 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Radisson Blu Riverside Hotel

Radisson Blu Riverside Hotel - Lindholmspiren 4, Lundby, 417 56 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.2
Antal betyg: 5179

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.8
Faciliteter: 8.5
Städning: 8.8
Bekvämlighet: 8.8
Prisvärt: 7.8
Läge: 8.2
Gratis WiFi: 8.6

Läs mer

Utvärderingar