Hotell

Quality Hotel Waterfront

Bo på Quality Hotel Waterfront i Göteborg vid hamnen. Modernt hotell med trevliga rum, restaurang med fantastisk utsikt, träningsmöjligheter och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättningar. - Quality Hotel Waterfront är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Quality Hotel Waterfront

Quality Hotel Waterfront är beläget i ett vackert område vid Göteborgs hamn och erbjuder en trevlig och bekväm vistelse. Hotellet tidigare inhyste ett bryggeri och har nu förvandlats till en modern plats med en vänlig atmosfär. Med närliggande transportförbindelser och en rad bekvämligheter är detta en utmärkt plats för både avkoppling och utforskning av staden.

Rumsfaciliteter

Rummen på Quality Hotel Waterfront erbjuder olika bekvämligheter för att säkerställa en trevlig vistelse. Gästerna kan förvänta sig sittmöbler, te- och kaffekokare samt platt-TV. Vissa rum har en magnifik utsikt över Göta älv, vilket ger en extra dimension till upplevelsen av boendet.

Mat och Dryck

På Hotel Waterfront kan gästerna njuta av internationella rätter på restaurang Waterfront, som erbjuder en fantastisk utsikt över älven och Älvsborgsbron. För den som vill koppla av med en drink finns ett brett utbud av kalla öl och andra drycker i hotellets bar. Detta ger gästerna möjlighet att avnjuta en god måltid och dryck med en vacker utsikt som ackompanjemang.

Bekvämligheter

För gästernas bekvämlighet erbjuder Quality Hotel Waterfront ett antal faciliteter, inklusive tillgång till träningsmaskiner på hotellets gym InBalance. Gästerna kan även njuta av avkoppling i bastun eller hyra cyklar för att utforska omgivningarna. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela hotellet, vilket möjliggör enkel anslutning för gästerna.

Betyg och Recensioner

Quality Hotel Waterfront har fått positiva recensioner inom olika kategorier, inklusive personal, faciliteter, städning, bekvämlighet och läge. Detta återspeglar hotellets fokus på att erbjuda en trevlig och minnesvärd vistelse för alla gäster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Quality Hotel Waterfront strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster och erbjuder därför faciliteter som passar personer med funktionsnedsättningar, inklusive anpassade rum och tillgänglighet till övre våningsplan med hiss.

Parkering

För gäster som anländer med bil erbjuder Quality Hotel Waterfront en utomhusparkering mot en mindre avgift. Detta ger bekvämlighet och lugn för gästerna som väljer att ta med sig sin egen bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Quality Hotel Waterfront

Adress: Adolf Edelsvärds Gata 10, Majorna-Linné, 414 51 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Quality Hotel Waterfront

Quality Hotel Waterfront - Adolf Edelsvärds Gata 10, Majorna-Linné, 414 51 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.2
Antal betyg: 1750

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.4
Städning: 8.5
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 7.9
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 8.7

Läs mer

Utvärderingar