Hotell

Live and Stay Ekmanska

Bo på Live and Stay Ekmanska i centrala Göteborg. Lägenhetshotellet erbjuder bekväma boende med kök, gratis WiFi och parkering. Nära till Scandinavium, Svenska Mässan och Ullevi. - Live and Stay Ekmanska är ett -stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Live and Stay Ekmanska

Live and Stay Ekmanska är beläget i centrala Göteborg, knappt 1 km från Scandinavium och en kort promenad från Svenska Mässan. Detta lägenhetshotell erbjuder bekvämt boende med en sittgrupp och gratis WiFi. Gästerna har tillgång till en egen ingång och har möjlighet till parkering mot en extra kostnad.

Alla boendeenheter har parkettgolv och ett välutrustat kök med ugn. De inkluderar även en matplats, platt-TV med satellitkanaler och eget badrum med duschkabin och hårtork. I köket finns dessutom mikrovågsugn, brödrost, kylskåp, kaffemaskin och vattenkokare. Sängkläder och handdukar tillhandahålls i alla boendeenheter.

I närheten av lägenhetshotellet finner du populära besöksmål som Ullevi, Göteborgs centralstation och köpcentret Nordstan. Den närmaste flygplatsen är Göteborg-Landvetter flygplats, 25 km från Live and Stay Ekmanska.

Rumsfaciliteter

Live and Stay Ekmanska erbjuder ett fint urval av rumsfaciliteter, inklusive ett välutrustat kök, platt-TV med satellitkanaler, samt bekvämligheter som sängkläder och handdukar som tillhandahålls i alla boendeenheter. Gästerna kan njuta av bekvämligheter som gratis WiFi, egen ingång och parkering för en extra kostnad.

Mat och Dryck

Vid Live and Stay Ekmanska har gästerna tillgång till ett kök med moderna faciliteter inklusive ugn, mikrovågsugn, brödrost, kylskåp, kaffemaskin och vattenkokare. Detta ger gästerna flexibilitet att förbereda mat och dryck som passar deras personliga smak och behov.

Bekvämligheter

Boendet erbjuder bekvämligheter som gratis WiFi, sittgrupp, platt-TV med satellitkanaler, samt sängkläder och handdukar som tillhandahålls. Gästparkering finns tillgänglig mot en extra kostnad. Dessutom har Live and Stay Ekmanska en central placering vilket gör det enkelt för gästerna att ta sig runt och besöka populära sevärdheter i området.

Betyg och Recensioner

Live and Stay Ekmanska har fått fantastiska recensioner från sina gäster. Med höga betyg för personlig service, faciliteter, städning, bekvämlighet, värde för pengarna, läge och gratis WiFi, är detta boende ett utmärkt val för resenärer.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Boendet erbjuder tillgänglighetsfaciliteter såsom hiss till övre våningsplan, samt delar av enheten som är tillgängliga med rullstol. Detta gör Live and Stay Ekmanska tillgängligt och bekvämt för alla gäster, oavsett individuella behov.

Parkering

Gästparkering finns tillgänglig vid Live and Stay Ekmanska. För att säkerställa tillgång till parkering, rekommenderas det att boka i förväg. En extra kostnad för parkering kan tillkomma.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Live and Stay Ekmanska

Adress: 5 Ekmansgatan, Centrum, 411 32 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Live and Stay Ekmanska

Live and Stay Ekmanska - 5 Ekmansgatan, Centrum, 411 32 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 9.2
Antal betyg: 319

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 9.3
Städning: 9.5
Bekvämlighet: 9.5
Prisvärt: 8.8
Läge: 9.5
Gratis WiFi: 9.2

Läs mer

Utvärderingar