Hotell

Jardines de las Golondrinas

Jardines de las Golondrinas är ett 4-stjärnigt hotell i Andalusien

Se tillgänglighet

Du kan få Genius-rabatt på Jardines de las Golondrinas! För att spara pengar på det här boendet behöver du bara logga in.
Jardines de las Golondrinas ligger bara 150 meter från stranden Elviria-Don Carlos i Marbella. Denna familjeägda anläggning är byggd som en traditionell andalusisk by och har flera pooler, bubbelpooler och trädgårdar.
De luftkonditionerade lägenheterna på Las Golondrinas har en solterrass. I köket finns kokplattor, mikrovågsugn och ett kylskåp. Köksredskap ingår också. Alla lägenheter har gratis gästparkering.
Vardagsrummet har ett matbord och en satellit-TV med internationella kanaler. I badrummet finns en dusch, handdukar och badprodukter för 1 natt. En bäddsoffa eller extrasäng erbjuds på begäran i förväg och i mån av tillgång.
Bland palmerna, vattenfallen och dammarna i Las Golondrinas trädgård finns en poolbar och en restaurang.
Las Golondrinas erbjuder kostnadsfri gästparkering. Málagas flygplats ligger cirka 40 km bort. Centrala Marbella och Puerto Banús ligger inom 15 minuters bilresa.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Jardines de las Golondrinas

Adress: Av. del Naviero. SAGESA Puerta 1 – Jardines las Golondrinas. Elviria, 29604 Marbella, Spanien

Se pris

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 254

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.6
Faciliteter: 8
Städning: 8.3
Bekvämlighet: 8.4
Prisvärt: 8
Läge: 9
Gratis WiFi: 8

Läs mer

Utvärderingar

  • Jätte bra lägenhet, poolområde. läget och lugnet på området (Betyg: 10)

   + Vi fick en fantastisk lägenhet som var stor , 150 kvm vilket var perfekt för oss i familjen då vi är 6 stycken. Modern och i skandinavisk stil vilket vi gärna vill ha.
   Läget med pool område och havet precis nedanför med 3 min gångväg ner var perfekt. Hela den underbara trädgården som var inne på området var magisk!
   Hit kommer vi igen
   – Det var mycket myror inne i lägenheten som vi fick kämpa lite med, men de höll sig mestadels i köket, så vi var noga med att torka av efter frukosten osv..

 • Bra utmärkt fantastiskt skönt och Härligt (Betyg: 8)

  + Framför allt Bra läge bra beach fast lite för mkt stenar sköna sängar

 • Väldigt bra. (Betyg: 9)

  + Hade egen frukost.
  Läget är bra.

 • Boka