Hotell

Hyatt Regency Madrid Residences

Bo på hotell i Salamanca, Madrid. Hyatt Regency Madrid Residences erbjuder lyxiga 5-stjärniga bostäder med bekväma faciliteter. Gratis WiFi, centralt läge nära attraktioner och höga betyg från gäster. Husdjursvänligt. Handikappanpassade rum och parkering tillgänglig. - Hyatt Regency Madrid Residences är ett 5-stjärnigt hotell i Madrid

Se tillgänglighet

Presentation av Hyatt Regency Madrid Residences

Beläget i den populära stadsdelen Salamanca i Madrid, Hyatt Regency Madrid Residences är en välrenommerad 5-stjärnig hotellanläggning som erbjuder lyxiga och bekväma bostäder för både korta och långa vistelser. Hotellet har ett centralt läge, endast 1,9 km från Santiago Bernabéu Stadium och inom bekvämt avstånd till flera attraktioner och transportmöjligheter.

Rumsfaciliteter

De välutrustade rummen på Hyatt Regency Madrid Residences erbjuder en bekväm vistelse med faciliteter som luftkonditionering, gratis WiFi, och vacker utsikt över staden. Vissa rum är även utrustade med kök, komplett med kylskåp, diskmaskin och ugn för att säkerställa en mer hemtrevlig upplevelse.

Mat och Dryck

Gästerna kan njuta av bekvämligheten av kaffe-/tekokare på rummen och har även tillgång till närliggande restauranger och matställen inom gångavstånd från hotellet.

Bekvämligheter

Hyatt Regency Madrid Residences erbjuder en mängd bekvämligheter, inklusive daglig städning, privat in- och utcheckning, samt en concierge-service för att tillgodose gästernas behov under hela vistelsen. Hotellet är även husdjursvänligt, och gäster med sällskapsdjur kan njuta av deras sällskap under sin vistelse.

Betyg och Recensioner

Hyatt Regency Madrid Residences rankas högt av gäster och har fått höga betyg för sin personliga service, faciliteter, städning och överkomliga priser. Gratis WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen vilket uppskattas av många gäster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med särskilda behov erbjuder Hyatt Regency Madrid Residences en rad tillgänglighetsfunktioner, inklusive rullstolsanpassade faciliteter och auditativ hjälp för att säkerställa en bekväm och tillgänglig vistelse för alla.

Parkering

Hotellet erbjuder privat parkering som kan bokas i förväg för gästernas bekvämlighet. Detta ger gästerna enkel tillgång till säker och bekväm parkering under hela vistelsen.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hyatt Regency Madrid Residences

Adress: Paseo de la Castellana 62, Salamanca, 28046 Madrid, Spanien

Se pris

Karta till Hyatt Regency Madrid Residences

Hyatt Regency Madrid Residences - Paseo de la Castellana 62, Salamanca, 28046 Madrid, Spanien karta

Klicka på kartan för att expandera

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.8
Antal betyg: 83

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.1
Faciliteter: 9
Städning: 9
Bekvämlighet: 9.1
Prisvärt: 8.2
Läge: 8.9
Gratis WiFi: 9.4

Läs mer

Utvärderingar