Hotell

Hotel Villan

Bo på charmigt hotell vid vattnet i Eriksberg, Göteborg. Hotel Villan erbjuder eleganta rum, gratis Wi-Fi, en inkluderad frukostbuffé och tillgång till varma drycker och skoputsning. - Hotel Villan är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Villan

Hotel Villan är ett charmigt hotell beläget vid vattnet i Eriksberg, endast en 10-minuters båtresa från Göteborgs centrum. Det här eleganta hotellet erbjuder en avkopplande miljö med rum som har gratis Wi-Fi, platt-TV med satellitkanaler och kaklade badrum med golvvärme. Här kan gästerna njuta av fri tillgång till varma drycker, frukt och godis i lobbyn dygnet runt. En härlig frukostbuffé ingår i rumspriset och serveras varje morgon.

Hotel Villan är inhyst i en vackert renoverad träbyggnad från tidigt 1900-tal och erbjuder eleganta rum med sittgrupp och skrivbord för gästernas bekvämlighet. Hotellet har även en restaurang, bar och konferensrum. För extra bekvämlighet erbjuds även skoputsning på plats. Närmaste flygplats är Göteborg Landvetter, som ligger 32 km bort.

Rumsfaciliteter

Rummen på Hotel Villan är utrustade med bekvämligheter som sittgrupp, skrivbord och elegant inredda kaklade badrum med golvvärme.

Mat och Dryck

Gästerna kan njuta av en inkluderad frukostbuffé varje morgon under vistelsen på Hotel Villan. Hotellet har också en restaurang och bar där gästerna kan avnjuta måltider och drycker under dagen.

Bekvämligheter

Förutom de eleganta rummen och de goda mat- och dryckesmöjligheterna erbjuder Hotel Villan även fri tillgång till varma drycker, frukt och godis i lobbyn dygnet runt. Hotellet har även konferensrum för möten och evenemang, samt skoputsning på plats för gästernas bekvämlighet.

Betyg och Recensioner

Hotel Villan har betyg och recensioner inom olika kategorier. Bland annat uppmärksammas hotellet för sitt bekväma läge med högt betyg samt för dess prisvärda rum. Andra aspekter som gästerna uppskattar inkluderar städningen och den allmänna bekvämligheten.

Kategori Recensioner: Personal (6.7), Faciliteter (6.2), Städning (6.6), Bekvämlighet (6.8), Prisvärt (6.8), Läge (8.3), Gratis WiFi (6.3)

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med funktionsnedsättningar eller behov av särskild tillgänglighet erbjuder Hotel Villan ett antal förmånliga faciliteter, bland annat specialanpassade rum och tillgång till övre våningsplan med hiss.

Parkering

Hotellet erbjuder allmän parkering i närheten, bokning behövs ej och avgifter kan tillkomma. Gästerna har tillgång till både gatuparkering och parkering för funktionsnedsatta.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Villan

Adress: Sjöportsgatan 2, Lundby, 41764 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Hotel Villan

Hotel Villan - Sjöportsgatan 2, Lundby, 41764 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 5.9
Antal betyg: 1138

Betyg på bekvämligheter

Personal: 6.7
Faciliteter: 6.2
Städning: 6.6
Bekvämlighet: 6.8
Prisvärt: 6.8
Läge: 8.3
Gratis WiFi: 6.3

Läs mer

Utvärderingar