Hotell

Hotel Vanilla

Bo på Hotel Vanilla i Göteborg. Njut av charmiga rum, gratis WiFi, och en idealisk plats nära centralstationen och viktiga sevärdheter. Boka privat parkering i förväg för SEK 235 per dag. - Hotel Vanilla är ett 3-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Vanilla

Hotel Vanilla är ett charmigt hotell beläget i en vacker 1800-talsbyggnad, endast 10 minuters promenad från Göteborgs centralstation. Hotellet erbjuder gratis WiFi och individuellt inredda rum, vilket skapar en unik och personlig upplevelse för varje gäst.

Alla rum på Hotel Vanilla har en ljus och luftig inredning samt platt-tv med kabelkanaler. Vissa rum är också utrustade med ett pentry för extra bekvämlighet.

Hotellet har en trevlig lounge med bistro där gästerna kan koppla av. Vid varmt väder finns möjligheten att njuta av måltider utomhus i den mysiga innergården.

Hotel Vanilla har ett perfekt läge med spårvagnshållplatsen Brunnsparken endast tre minuters promenad bort. För den som vill utforska shoppingcentret Nordstan och Avenyns förstklassiga shopping, restauranger och nattliv, behövs endast en kort promenad på knappt fem minuter. Dessutom ligger populära nöjesparken Liseberg endast två kilometer bort.

Rumsfaciliteter

Hotel Vanilla erbjuder ett antal bekvämligheter i rummen såsom platt-tv med kabelkanaler, pentry i vissa rum, och en ljus och luftig inredning. Badrummen är utrustade med toalettpapper, handdukar, badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtork för gästernas bekvämlighet.

Mat och Dryck

Hotel Vanilla har en lounge med bistro där gästerna kan avnjuta en måltid eller koppla av med en dryck. Vid varmt väder finns möjligheten att njuta av måltider utomhus i den mysiga innergården. Hotellet erbjuder även vin/champagne till försäljning och har ett barnvänligt matutbud.

Bekvämligheter

För att säkerställa gästernas bekvämlighet erbjuder Hotel Vanilla gratis WiFi i alla utrymmen. Hotellet har även privat parkering tillgänglig för gäster som bokar i förväg. Daglig städning, gemensamt sällskapsrum/tv-rum och bagageförvaring är också tillgängliga på hotellet.

Betyg och Recensioner

Hotel Vanilla har fått höga betyg i flera kategorier enligt gästrecensioner. I kategorin ”Personal” har hotellet fått ett betyg på 9.1 och ”Läge” har betygsatts till 9.6. Andra betygsatta kategorier inkluderar ”Faciliteter” (8.2), ”Städning” (8.8), ”Bekvämlighet” (8.7), ”Prisvärt” (8.5), och ”Gratis WiFi” (9.0).

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Vanilla är medvetet om vikten av tillgänglighet och erbjuder därför specifika faciliteter för att möta behoven hos gäster med olika funktionsnedsättningar. Vänligen kontakta hotellet direkt för att få information om tillgänglighetsfaciliteter för specifika behov.

Parkering

Privat parkering finns tillgänglig vid Hotel Vanilla för gäster som bokar i förväg. Parkeringen kostar SEK 235 per dag.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Vanilla

Adress: Kyrkogatan 38, Centrum, 41115 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Hotel Vanilla

Hotel Vanilla - Kyrkogatan 38, Centrum, 41115 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.3
Antal betyg: 2578

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.1
Faciliteter: 8.2
Städning: 8.8
Bekvämlighet: 8.7
Prisvärt: 8.5
Läge: 9.6
Gratis WiFi: 9

Läs mer

Utvärderingar