Hotell

Hotel Riverton

Bo på hotell i centrala Göteborg. Hotel Riverton är ett modernt designhotell vid vattnet med eleganta rum, skybar, restaurang och spaanläggning. Gratis wifi. Privat parkering finns. - Hotel Riverton är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Riverton

Hotel Riverton är ett modernt fristående designhotell som ligger vid vattnet i centrala Göteborg. Det är ett helt familjeägt hotell som öppnade 1991 och erbjuder en elegant och bekväm miljö för besökare i staden. Hotellet har ett perfekt läge mellan shoppinggatan Kungsgatan och Göta älv. Det finns även bekväma anslutningar till färja, spårvagn och buss från hållplatsen Stenpiren, som ligger bara 5 minuters promenad bort.

Rumsfaciliteter

Hotellet erbjuder fyra olika rumskategorier: Penthouse samt rum och sviter i kategorierna Premium, Deluxe och Superior. Alla rum är utrustade med moderna bekvämligheter, inklusive en platt-TV med inbyggd Chromecast och ett brett utbud av kanaler, luftkonditionering, gratis wifi, högkvalitativa DUX-sängar, sängkläder i 100 % egyptisk bomull samt te- och kaffekokare för att underlätta din vistelse.

Mat och Dryck

Hotel Riverton erbjuder prisbelönta cocktails i sin skybar med spektakulär utsikt över hamnen. Restaurangen och skybaren är öppna varje dag, inklusive söndagar, och erbjuder à la carte-meny. Dessutom finns en lobbybar, Livingroom, öppen dagligen. Här kan du njuta av allt från en morgonkaffe till en avec på kvällen och på fredagar och lördagar kan du även ta del av musikunderhållning.

Bekvämligheter

Hotel Riverton värnar om hållbarhet och använder 100 % förnybar energi från vindkraft, vattenkraft och solenergi. Hotellet prioriterar lokala och europeiska högkvalitativa produkter. Badrumsprodukterna från Rituals är biologiskt nedbrytbara och fria från skadliga ämnen samt djurtestade. Gästerna har även tillgång till spaanläggningen, som erbjuder avkopplande behandlingar av hög kvalitet.

Betyg och Recensioner

Hotel Riverton har fått höga betyg av sina besökare, med ett övergripande omdöme på 8,7 av 10. Hotellets faciliteter, städning, bekvämlighet och läge har särskilt uppskattats, vilket har resulterat i positiva recensioner från gästerna. Gratis wifi tillhandahålls även och har betygsatts med 8,2 av 10.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Riverton erbjuder tillgänglighetsanpassade rum och har faciliteter för personer med funktionsnedsättningar. Övre våningsplan kan även nås med hiss för att underlätta tillgängligheten för alla gäster.

Parkering

Privat parkering finns i närheten och kan bokas i förväg. Det kostar SEK 325 per dag och erbjuds garage samt laddningsstation för elbilar.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Riverton

Adress: Stora Badhusgatan 26, Centrum, 411 21 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Hotel Riverton

Hotel Riverton - Stora Badhusgatan 26, Centrum, 411 21 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 4217

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.7
Faciliteter: 8.4
Städning: 8.7
Bekvämlighet: 8.7
Prisvärt: 7.6
Läge: 8.7
Gratis WiFi: 8.2

Läs mer

Utvärderingar