Hotell

Hotel Örgryte

Bo på Hotel Örgryte i Göteborg. Bekväma rum, gratis wifi, fitnesscenter, lättare meny med varma och kalla drycker, generös frukostbuffé. Parkering tillgänglig. - Hotel Örgryte är ett 3-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Örgryte

Hotel Örgryte är strategiskt beläget i närheten av populära sevärdheter i Göteborg. Hotellet erbjuder gratis WiFi och ett fitnesscenter för att säkerställa en bekväm vistelse för gästerna. Alla rum är utrustade med platt-TV och har en individuell inredning med färgglada mattor och trämöbler. Kabel-TV, soffor eller fåtöljer är standard i alla rum, med vissa rum som också har ett kylskåp. Hotellets lobbybar och restaurang erbjuder en lättare meny samt ett brett utbud av varma och kalla drycker. Varje morgon kan gästerna njuta av en stor frukostbuffé för en bra start på dagen.

Rumsfaciliteter

Hotel Örgryte erbjuder bekväma rum med moderna faciliteter, inklusive platt-TV, soffor eller fåtöljer, samt färgglada mattor och trämöbler. Vissa rum är även utrustade med kylskåp för extra bekvämlighet.

Mat och Dryck

Gästerna kan avnjuta en lättare meny samt varma och kalla drycker i hotellets lobbybar och restaurang. Varje morgon serveras en generös frukostbuffé för att möta gästernas matbehov.

Bekvämligheter

Hotel Örgryte erbjuder ett fitnesscenter och gratis WiFi för gästernas bekvämlighet. Dessutom har hotellet en strategiskt belägen närhet till viktiga sevärdheter i Göteborg.

Betyg och Recensioner

Hotel Örgryte har fått följande betyg i olika kategorier: Persona 7.6, Faciliteter 6.1, Städning 6.6, Bekvämlighet 6.6, Prisvärt 6.7, Läge 7.5 och Gratis WiFi 7.8. Dessa betyg vittnar om en övergripande positiv gästupplevelse.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotel Örgryte erbjuder diverse faciliteter för tillgänglighet och handikappanpassning, såsom rullstolsanpassade toaletter och möjlighet att nå övre våningsplan med hiss.

Parkering

Privat parkering finns tillgänglig vid Hotel Örgryte. Det är möjligt att boka parkering i förväg till en kostnad av SEK 150 per dag för att säkerställa en bekväm parkeringslösning för gästerna.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Örgryte

Adress: Danska Vägen 70, Örgryte – Härlanda, 416 59 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Hotel Örgryte

Hotel Örgryte - Danska Vägen 70, Örgryte - Härlanda, 416 59 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 6.1
Antal betyg: 2357

Betyg på bekvämligheter

Personal: 7.6
Faciliteter: 6.1
Städning: 6.6
Bekvämlighet: 6.6
Prisvärt: 6.7
Läge: 7.5
Gratis WiFi: 7.8

Läs mer

Utvärderingar