Hotell

Hotel Lemonade

Boka ett rum på Hotel Lemonade i Göteborg. Detta 2-stjärniga hotell har bekvämligheter som vattenkokare, en avslappnad miljö och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning. Parkering finns tillgänglig nära hotellet. - Hotel Lemonade är ett 2-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Hotel Lemonade

Hotel Lemonade är ett trevligt 2-stjärnigt hotell beläget i Göteborg, med ett utmärkt läge endast 1,1 km från Scandinavium och inom 400 meter från stadens centrum. Hotellet ligger även nära Göteborgs centralstation, köpcentret Nordstan och nöjesparken Liseberg. Den närmaste flygplatsen är Göteborg-Landvetter flygplats, belägen 25 km från Hotel Lemonade.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Hotel Lemonade är utrustade med en vattenkokare. Sängkläder och handdukar ingår också i samtliga rum, vilket gör din vistelse bekväm och problemfri.

Mat och Dryck

Hotel Lemonade erbjuder en avslappnad miljö där gästerna kan njuta av en lugn stund. Det finns möjlighet att förbereda en kopp te eller kaffe i ditt eget rum med den tillhandahållna vattenkokaren. Närområdet erbjuder också ett urval av restauranger och caféer för gäster som önskar äta utanför hotellet.

Bekvämligheter

Hotel Lemonade erbjuder faciliteter såsom snabb in- och utcheckning för att göra din vistelse så smidig som möjligt. Hotellet är helt rökfritt och har säkerhetsåtgärder som kameraövervakning och säkerhetsvakt dygnet runt för att säkerställa trygghet under din vistelse.

Betyg och Recensioner

Hotel Lemonade har fått följande betyg i olika kategorier: Personal (6.3), Faciliteter (6.2), Städning (7.0), Bekvämlighet (7.1), Prisvärt (6.4), och Läge (8.7). Dessa betyg visar på hotellets strävan efter att ge varje gäst en trevlig och bekväm vistelse.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Vi strävar efter att vara tillgängliga för alla gäster och erbjuder handikappanpassade faciliteter för att säkerställa en bekväm vistelse för alla besökare. Kontakta gärna hotellet för mer information om tillgänglighet.

Parkering

Allmän parkering finns i närheten av Hotel Lemonade och förbokning behövs inte. Parkeringen kostar SEK 500 per dag, vilket ger gästerna bekvämligheten att kunna utforska Göteborg med bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Hotel Lemonade

Adress: Chalmersgatan 27, Centrum, 411 35 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Hotel Lemonade

Hotel Lemonade - Chalmersgatan 27, Centrum, 411 35 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 6
Antal betyg: 302

Betyg på bekvämligheter

Personal: 6.3
Faciliteter: 6.2
Städning: 7
Bekvämlighet: 7.1
Prisvärt: 6.4
Läge: 8.7
:

Läs mer

Utvärderingar