Hotell

Gothia Towers

Bo på Gothia Towers - ett elegant hotell med fantastisk utsikt över Göteborg och skärgården. Moderna rum, spa, restauranger och gym. Boka nu för en lyxig vistelse! - Gothia Towers är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Gothia Towers

Detta eleganta hotell, beläget intill Svenska Mässan och mittemot Liseberg, erbjuder en enastående upplevelse för besökare. Från den ikoniska Sky Bar på 23:e våningen kan du njuta av en fantastisk panoramautsikt över Göteborg och skärgården. Med moderna och bekväma rum samt en mängd faciliteter, är Gothia Towers det perfekta valet för både affärs- och nöjesresenärer.

Rumsfaciliteter

Gothia Towers erbjuder moderna och bekväma rum med trägolv, te- och kaffekokare samt gratis WiFi. Varje rum är designat för att skapa en avslappnande och bekväm vistelse för gästerna.

Mat och Dryck

Upptäck en mångfald av smaker på hotellets restauranger och barer. Njut av himmelska räksmörgåsar på Heaven 23, italienska rätter på Ristoria, närproducerad mat på West Coast, samt drycker och måltider på Twentyfourseven.

Bekvämligheter

Gothia Towers erbjuder sina gäster fri tillgång till gymmet. Dessutom kan gäster använda spaanläggningen på systerhotellet Upper House mot en extra kostnad. Span, belägen på 20:e våningen, är en perfekt plats att koppla av och njuta av en lyxig upplevelse. Hotellet erbjuder även enkel tillgång till lokala bussar, spårvagnar och flygbussen.

Betyg och Recensioner

Gothia Towers har fått höga betyg i olika kategorier inklusive ’Faciliteter’, ’Städning’, ’Gratis WiFi’ och ’Läge’. Med en sammanlagd recensionspoäng på 8.6, erbjuder hotellet en enastående gästupplevelse.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med särskilda behov erbjuder Gothia Towers olika faciliteter såsom visuella hjälpmedel, handikappanpassade rum och rullstolsanpassning för övre våningsplan.

Parkering

Allmän parkering finns tillgänglig i närheten och kan bokas i förväg. Parkeringen kostar SEK 255 per dag och garageparkering finns också tillgänglig.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Gothia Towers

Adress: Mässans Gata 24, Centrum, SE-40226 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Gothia Towers

Gothia Towers - Mässans Gata 24, Centrum, SE-40226 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.2
Antal betyg: 11785

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.5
Städning: 8.5
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 7.5
Läge: 9.2
Gratis WiFi: 8.7

Läs mer

Utvärderingar