Hotell

Göteborgs Mini-Hotel

Bo på Göteborgs Mini-Hotel nära Järntorget och Haga. Modernt hotell med gemensamt kök, gratis frukost, kaffe och gemensamt TV-rum. Gratis WiFi och tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning. - Göteborgs Mini-Hotel är ett 2-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Göteborgs Mini-Hotel

Göteborgs Mini-Hotel är ett centralt beläget hotell i Göteborg, som ligger nära Järntorget och den historiska stadsdelen Haga. Hotellet erbjuder moderna bekvämligheter och enkel tillgång till kollektivtrafik samt sevärdheter i staden.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Göteborgs Mini-Hotel är utrustade med TV, garderob och hårtork. Badrummen är delade, och gästerna har tillgång till ett fullt utrustat gemensamt kök med möjlighet till förvaring i kylskåp.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder gratis kaffe till gästerna, samt serverar frukost varje dag. Det finns även en liten affär för bekvämlighet, och möjlighet till tvättstuga finns på plats. Dessutom finns det en gemensam TV-rum där gästerna kan koppla av.

Bekvämligheter

Göteborgs Mini-Hotel erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen. Dessutom finns faciliteter för husdjur på förfrågan. För gästernas bekvämlighet finns det även daglig städning, gemensamt sällskapsrum/tv-rum, samt möjlighet till bagageförvaring. För en extra avgift kan gästerna även nyttja kemtvätt och tvättservice.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått bra recensioner av gäster, med höga betyg inom olika kategorier. Några av dessa inkluderar betyg som 8.6 för personal, 8.8 för läge och 8.3 för prisvärdhet. Hotellet har även fått bra betyg för andra faciliteter som städning, bekävlighet och gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Göteborgs Mini-Hotel strävar efter att tillgodose olika gästers behov och har därför anpassat faciliteterna för personer med funktionsnedsättning. Utrymmen är tillgängliga med rullstol och övre våningsplan kan nås med hiss.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns möjlighet till allmän parkering i närheten av hotellet. Det behövs ingen förbokning, men avgifter kan tillkomma. Gatuparkering är tillgänglig för gäster med bil.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Göteborgs Mini-Hotel

Adress: Tredje Långgatan 31, Majorna-Linné, 413 27 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Göteborgs Mini-Hotel

Göteborgs Mini-Hotel - Tredje Långgatan 31, Majorna-Linné, 413 27 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.6
Antal betyg: 1226

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.6
Faciliteter: 7.8
Städning: 8.1
Bekvämlighet: 7.9
Prisvärt: 8.3
Läge: 8.8
Gratis WiFi: 7.8

Läs mer

Utvärderingar