Hotell

Ewa & Maude Hotel Aston Villa

Bo på Ewa & Maude Hotel Aston Villa i Göteborg. Njut av bekvämt boende med trädgård, gemensam lounge och bastu. Gratis WiFi och privat parkering. - Ewa & Maude Hotel Aston Villa är ett -stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Ewa & Maude Hotel Aston Villa

Ewa & Maude Hotel Aston Villa är beläget i Göteborg, bara en 13 minuters promenad från Slottsskogen. Hotellet erbjuder bekvämt boende med en vacker trädgård, privat parkering, en gemensam lounge och en terrass för gästernas avkoppling. Det är beläget nära Nordstan shoppinggalleria, Scandinavium och Göteborgs centralstation. Hotellet är rökfritt och har även en bastu tillgänglig för gästernas avkoppling. Dessutom erbjuds gratis WiFi i alla utrymmen på hotellet.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Ewa & Maude Hotel Aston Villa är utrustade med bekvämligheter såsom skrivbord, platt-TV, eget badrum, sängkläder, handdukar och kylskåp för gästernas bekvämlighet.

Mat och Dryck

Hotellet har en kafé där gästerna kan njuta av en mångfald av drycker och lättare måltider. Det finns även möjlighet att beställa frukost på rummet. För gäster med speciella kostbehov kan menyerna anpassas efter begäran.

Bekvämligheter

Ewa & Maude Hotel Aston Villa har ett antal bekvämligheter för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt. Det inkluderar bland annat daglig städning, tvättservice, bagageförvaring, snabb in- och utcheckning, och privat in- och utcheckning.

Betyg och Recensioner

Hotellet har fått höga betyg i olika kategorier av sina gäster. Några av de betygsatta kategorierna inkluderar personal, faciliteter, städning, bekvämlighet, prisvärdhet, läge och gratis WiFi.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster. Observera dock att de övre våningsplanen endast kan nås via trappa.

Parkering

För gästernas bekvämlighet finns privat parkering tillgänglig vid hotellet. Det är viktigt att boka i förväg, och det kan tillkomma avgifter för parkering.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Ewa & Maude Hotel Aston Villa

Adress: 10 Askimsgatan, Majorna-Linné, 413 19 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Ewa & Maude Hotel Aston Villa

Ewa & Maude Hotel Aston Villa - 10 Askimsgatan, Majorna-Linné, 413 19 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.3
Antal betyg: 904

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9.5
Faciliteter: 8
Städning: 8.9
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 8.5
Läge: 9
Gratis WiFi: 8.2

Läs mer

Utvärderingar