Hotell

Elite Plaza Hotel

Njut av en elegant vistelse på Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Beundra den nyklassicistiska byggnaden, avnjut gourmetmat på Swea Hof och koppla av i relaxavdelningen med bastu. Gratis WiFi, handikappanpassade faciliteter och betyg på 8.9 för personal. Res bekvämt med parkering och garage tillgängligt. - Elite Plaza Hotel är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel är beläget i en vacker nyklassicistisk byggnad mitt i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder en perfekt kombination av historisk charm och modern bekvämlighet. Gästerna kan njuta av kostnadsfritt WiFi och smakfullt inredda rum utrustade med LCD-TV.

Rumsfaciliteter

Elite Plaza Hotel erbjuder bekväma rum med en blandning av internationell stil och klassisk skandinavisk design. Varje rum är utrustat med minibar, kabel-TV och värdeskåp för att säkerställa en bekväm vistelse för våra gäster.

Mat och Dryck

Restaurangen Swea Hof erbjuder en elegant atmosfär i atriumstil och serverar gourmetmat tillagad med lokala råvaror. Gästerna kan även njuta av ett urval av drycker i Plaza Bar eller besöka den brittiska puben The Bishop’s Arms. En generös frukostbuffé serveras fram till kl. 11.00 på söndagar (gäller ej under högsäsong).

Bekvämligheter

För att ytterligare förhöja gästernas vistelse erbjuder Elite Plaza Hotel en relaxavdelning med bastu och ett fullt utrustat gym.

Betyg och Recensioner

Elite Plaza Hotel har fått positiva omdömen av sina gäster. Bland kategorierna där hotellet har högt betyg finns ”Personal” med 8.9, ”Läge” med 9.3 och ”Gratis WiFi” med 8.8.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Vår personal är dedikerad att säkerställa att alla gäster känner sig välkomna och bekväma. Hotellet erbjuder handikappanpassade faciliteter för att möta behoven hos våra gäster med olika funktionshinder.

Parkering

Allmän parkering finns tillgänglig i närheten av hotellet (kan ej bokas i förväg) och kostar SEK 350 per dag. Hotellet har även tillgång till garage för gästernas bekvämlighet.Elite Plaza Hotel är det perfekta valet för både affärs- och fritidsresenärer som vill uppleva Göteborg med stil och komfort.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Elite Plaza Hotel

Adress: Västra Hamngatan 3, Centrum, 411 17 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Elite Plaza Hotel

Elite Plaza Hotel - Västra Hamngatan 3, Centrum, 411 17 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 1987

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.2
Städning: 8.6
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 7.8
Läge: 9.3
Gratis WiFi: 8.8

Läs mer

Utvärderingar