Hotell

Elite Park Avenue Hotel

Boka ditt boende på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. Utmärkt läge på Avenyn, bekväma rum, fri WiFi, restaurang, bar, gym, bastu, relaxpool, massage/spa. Handikappanpassat, parkering. - Elite Park Avenue Hotel är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Elite Park Avenue Hotel

Det eleganta Elite Park Avenue Hotel har ett utmärkt läge på Göteborgs paradgata Avenyn och erbjuder sina gäster bekväma rum och en mängd bekvämligheter. Hotellet ligger mittemot hållplatsen för flygbussarna till Landvetter och har en populär restaurang, pub i engelsk stil och gratis WiFi. Med sitt attraktiva läge och omfattande faciliteter är hotellet en idealisk plats för alla typer av resenärer.

Rumsfaciliteter

Rummen på Elite Park Avenue Hotel är utrustade med luftkonditionering, satellit-tv och bekväma fåtöljer. Badrummen har toalettpapper, handdukar, badkar eller dusch, gratis toalettartiklar, hårtork och andra bekvämligheter. Gästerna kan även njuta av rumsservice och gratis WiFi under sin vistelse.

Mat och Dryck

Hotellet erbjuder flera mat- och dryckesalternativ för sina gäster. Bishop’s Arms serverar traditionell pubmat från måndag till lördag och på fredagar och lördagar kan du även äta i hotellets restaurang Park. Gästerna har även tillgång till en bar, minibar och möjligheten att beställa frukost på rummet.

Bekvämligheter

Elite Park Avenue Hotel erbjuder en mängd bekvämligheter för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt. Det omfattar tillgång till ett gym, 2 bastur, en liten relaxpool, massage- och spabehandlingar (mot en extra kostnad). Hotellet är helt rökfritt och har många faciliteter för gäster med funktionsnedsättningar. Receptionen är öppen dygnet runt och erbjuder bland annat bagageförvaring och concierge-service.

Betyg och Recensioner

Elite Park Avenue Hotel har fått höga betyg av sina gäster. Bland annat har hotellets personal, faciliteter, städning, bekvämlighet och läge uppskattats av besökare. Gratis WiFi och tillgänglighet för husdjur har också utvärderats positivt av tidigare gäster.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

För gäster med funktionsnedsättningar erbjuder hotellet faciliteter som handikappanpassade rum, hiss till alla våningar, samt parkering för funktionsnedsatta. Detta gör Elite Park Avenue Hotel tillgängligt och bekvämt för alla gäster.

Parkering

Om du har bil kan du välja mellan flera privata och allmänna avgiftsbelagda parkeringsplatser som ligger i närheten av hotellet. Detta ger gästerna en bekväm och säker möjlighet att parkera under sin vistelse.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Elite Park Avenue Hotel

Adress: Kungsportsavenyn 36-38, Centrum, 400 15 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Elite Park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel - Kungsportsavenyn 36-38, Centrum, 400 15 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 4481

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 8.2
Städning: 8.5
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 7.8
Läge: 9.4
Gratis WiFi: 8.9

Läs mer

Utvärderingar