Hotell

Comfort Hotel City

Bo på Comfort Hotel City i hjärtat av Göteborg. Moderna rum med gratis Wi-Fi, restaurang och närhet till shopping och centralstationen. Boka din vistelse nu! - Comfort Hotel City är ett 3-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Comfort Hotel City

Comfort Hotel City är idealiskt beläget i hjärtat av Göteborg, bara 5 minuters promenad från centralstationen samt nära restauranger och shopping. Hotellets moderna rum är utrustade med platt-tv och erbjuder gästerna gratis Wi-Fi. Det populära shoppingstråket Avenyn ligger också inom bekvämt gångavstånd.

Hotellets 24-timmarsreception och resedisk ger gästerna bekvämlighet och tillgänglighet. Förutom detta erbjuder hotellet även en restaurang där gästerna kan avnjuta en härlig frukost innan de ger sig ut och utforskar staden.

Comfort Hotel City är det perfekta valet för resenärer som vill ha nära till stadens sevärdheter och aktiviteter. Det populära shoppingcentret Nordstan ligger bara några minuters promenad bort, medan nöjesparken Liseberg och Svenska Mässan ligger inom knappt 2 km från hotellet.

Rumsfaciliteter

Comfort Hotel City erbjuder moderna och bekväma rum med eget badrum och dusch. Rummen är utrustade med platt-tv för underhållning och gästerna har tillgång till gratis WiFi under hela sin vistelse.

Mat och Dryck

Hotellet har en restaurang där gästerna kan avnjuta en läcker frukost innan de ger sig ut för att upptäcka Göteborgs sevärdheter.

Bekvämligheter

Comfort Hotel City erbjuder en rad bekvämligheter för att säkerställa en trevlig och bekväm vistelse. Hotellet har en resedisk samt en 24-timmarsreception för att tillmötesgå gästernas behov. Gratis WiFi finns tillgängligt i hela hotellet, och närheten till centralstationen och citykärnan gör det enkelt att utforska staden.

Betyg och Recensioner

Comfort Hotel City har fått höga betyg av sina gäster. Här är några kategoriska betyg av hotellet: ”Personal” (8.9), ”Faciliteter” (7.6), ”Städning” (8.0), ”Bekvämlighet” (7.8), ”Prisvärt” (7.8), ”Läge” (9.5), och ”Gratis WiFi” (8.4).

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet är tillgänglighetsanpassat och erbjuder faciliteter för gäster med funktionsnedsättningar. Det har bland annat sänkt handfat, toalett med armstöd och rullstolsanpassade utrymmen. Det finns även möjlighet att nå övre våningsplan med hiss.

Parkering

Allmän parkering finns i närheten av hotellet, och bokning behövs ej. Priset för parkering är SEK 280 per dag.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Comfort Hotel City

Adress: Drottninggatan 63-65, Centrum, 41107 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Comfort Hotel City

Comfort Hotel City - Drottninggatan 63-65, Centrum, 41107 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.6
Antal betyg: 2625

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.9
Faciliteter: 7.6
Städning: 8
Bekvämlighet: 7.8
Prisvärt: 7.8
Läge: 9.5
Gratis WiFi: 8.4

Läs mer

Utvärderingar