Hotell

Clarion Collection Hotel Mektagonen

Bo på Clarion Collection Hotel Mektagonen i Göteborg. 15 min promenad från Liseberg & fri tillgång till bastu och Wi-Fi. Restaurang, frisörsalong och parkering finns. - Clarion Collection Hotel Mektagonen är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Clarion Collection Hotel Mektagonen

Clarion Collection Hotel Mektagonen är perfekt beläget, bara 15 minuters promenad från Liseberg och 5 minuters spårvagnsresa från Scandinavium och Svenska Mässan. Hotellet erbjuder fri tillgång till bastu och Wi-Fi för sina gäster.

De flesta rummen på Clarion Collection Hotel Mektagonen har en platt-tv med kabelkanaler och en gemensam tvättstuga finns också tillgänglig för gästerna.

Hotellet har många bekvämligheter, inklusive en restaurang, frisörsalong och snabbköp. Spårvagnshållplatsen Varbergsgatan ligger bara 4 minuters promenad bort, vilket gör hotellet lättillgängligt för gäster som vill utforska området.

Rumsfaciliteter

Rummen på Clarion Collection Hotel Mektagonen är smakfullt inredda och välutrustade med platt-TV och kabelkanaler för underhållning. Gästerna har också tillgång till en gemensam tvättstuga för extra bekvämlighet under sin vistelse.

Mat och Dryck

Hotellet har en restaurang där gästerna kan njuta av läckra måltider under sin vistelse. Det finns också en snabbköpsbutik på plats, vilket gör det bekvämt för gästerna att hitta det de behöver utan att behöva lämna hotellet.

Bekvämligheter

Clarion Collection Hotel Mektagonen har ett antal bekvämligheter som inkluderar fri tillgång till bastu och Wi-Fi för att göra gästernas vistelse så trevlig och bekväm som möjligt. Hotellet erbjuder även andra bekvämligheter såsom en frisör och olika faciliteter för att göra vistelsen mer minnesvärd.

Betyg och Recensioner

Clarion Collection Hotel Mektagonen har fått höga betyg i olika kategorier som inkluderar personal, faciliteter, städning, bekvämlighet, värde för pengarna, plats och tillgången till gratis Wi-Fi.

  • Personal: 9.0
  • Faciliteter: 8.4
  • Städning: 8.6
  • Bekvämlighet: 8.6
  • Prisvärt: 8.2
  • Läge: 8.0
  • Gratis WiFi: 8.3

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Clarion Collection Hotel Mektagonen strävar efter att vara tillgängligt för alla gäster. Hotellet har rullstolsanpassade faciliteter och erbjuder extra bekvämligheter för gäster med funktionsnedsättning för att säkerställa en bekväm och minnesvärd vistelse för alla.

Parkering

Allmän parkering finns tillgänglig vid boendet och kostar SEK 225 per dag. Det finns även möjlighet till garageparkering och en laddningsstation för elbilar för gästernas bekvämlighet.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Clarion Collection Hotel Mektagonen

Adress: Falkenbergsgatan 3, Centrum, 41285 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Clarion Collection Hotel Mektagonen

Clarion Collection Hotel Mektagonen - Falkenbergsgatan 3, Centrum, 41285 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 8.1
Antal betyg: 2284

Betyg på bekvämligheter

Personal: 9
Faciliteter: 8.4
Städning: 8.6
Bekvämlighet: 8.6
Prisvärt: 8.2
Läge: 8
Gratis WiFi: 8.3

Läs mer

Utvärderingar