Hotell | Artiklar | Resor

Bästa hotellen i Stockholm – Där gammalt möter nytt!

Stockholm, känt som Nordens Venedig, är en dynamisk stad med en perfekt blandning av gammalt och nytt, traditionellt och modernt. Och när det kommer till att välja det bästa hotellet för din vistelse i denna vackra stad hittar du många fantastiska alternativ.

I denna artikel tar vi en titt på några av de bästa hotellen i Stockholm som erbjuder enastående bekvämligheter, imponerande interiörer och fantastiska utsikter över havet eller staden.

Grand Hôtel

Överhängande Stockholm slott sedan 1874 är Grand Hôtel en äkta pärla i Stockholm. Hotellet har en rik historia och har bevarat sin gamla charm, samtidigt som det erbjuder alla moderna bekvämligheter som man skulle förvänta sig av ett femstjärnigt hotell.

Den palatsliknande exteriören och lyxiga inredningen gör det till en av de mest pittoreska hotellen i staden, med en elegant lyx i Stockholms stadskärna nära till både turer till Stockholms skärgård och shopping samt mat i världsklass.

Hotel Skeppsholmen

Beläget på en lugn och fridfull ö, erbjuder Hotel Skeppsholmen också äkta svensk gästfrihet i en modern miljö.

Hotellet ligger i två historiska byggnader som daterar sig till 1699 men invändigt erbjuder det moderna möbler och topp moderna faciliteter.

Hotel Diplomat

Om du vill njuta av en vistelse på nobelgatan Strandvägen, är Hotel Diplomat det perfekt valet. Detta lyxhotell är inrymt i en elegant jugend byggnad och erbjuder fantastisk utsikt över vattnet, samt en gourmetrestaurang och ett toppmodernt spa.

At Six Hotel

Om du är ute efter en modern, hip och trendig plats att bo, kommer du att älska At Six Hotel. Hotellet är beläget mitt i Stockholms pulserande centrum.

Dess minimalistiska design, moderna konst och exklusiva restauranger gör det till en verklig magnet för den modemedvetna resenären.

Lydmar Hotel

Om du vill ha en paus från det traditionella hotellet, erbjuder Lydmar Hotel en erfarenhet som är både lyxig och uppsluppen på samma gång.

Det privata, avslappnade och konstnärliga tilltal är vad som gör Lydmar Hotel unikt. Varje rum är individuellt inrett, med originalkonst, vintage-möbler och lyxiga badrum.

Vanliga frågor

Vilket hotell har den bästa utsikten i Stockholm?

Grand Hôtel erbjuder en fantastisk utsikt över Stockholm slott samt den kungliga slottet.

Vilket är det bästa hotellet för shopping i Stockholm?

At Six Hotel är beläget i det centrala Stockholm, nära de bästa butikerna och varuhusen.

Vilket hotell är bästa för en romantisk vistelse i Stockholm?

Hotel Diplomat med sin stiliga inredning och magnifika utsikt över vattnet skulle vara det perfekta stället för en romantisk vistelse.