Hotell

Arken Hotel & Art Garden Spa

Bo på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborgs hamnområde. Här erbjuds lyxiga rum, spa, restaurang, bar och gratis WiFi. Gratis parkering och elbils laddstation. - Arken Hotel & Art Garden Spa är ett 4-stjärnigt hotell i Västra Götaland

Se tillgänglighet

Presentation av Arken Hotel & Art Garden Spa

Arken Hotel & Art Garden Spa ligger i hamnområdet Arendal, bara 15 minuters bilresa från centrala Göteborg. Hotellet erbjuder en fridfull och lyxig atmosfär med kostnadsfri parkering och en laddstation för elbilar. Här får du även tillgång till gratis WiFi under din vistelse. Hotellets spaavdelning erbjuder en avkopplande upplevelse med ett fullt utrustat gym, varma källor och både inomhus- och utomhusbastur. En rad olika behandlingar kan också bokas för att ge dig en ultimat avslappningsupplevelse.

Rumsfaciliteter

Alla rum på Arken Hotel har bekvämligheter som kabel-TV, skrivbord och sängar från den svenska tillverkaren Dux. Badrummen är utrustade med nödvändiga bekvämligheter såsom handdukar, hårtork och gratis toalettartiklar. Vissa rum har även en egen terrass eller balkong med utsikt över omgivningarna.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang erbjuder en internationell à la carte-meny med fokus på färska råvaror och ekologiska alternativ. Du kan avnjuta en middag medan du blickar ut över den vackra trädgården eller en avkopplande drink i baren.

Bekvämligheter

Förutom spaavdelningen har Arken Hotel även faciliteter såsom en terrass med utemöbler där du kan koppla av och njuta av den friska luften. Du kan även hyra cyklar för att utforska området runt hotellet. Gratis WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen och hotellet är helt rökfritt för en behaglig vistelse för alla gäster.

Betyg och Recensioner

Arken Hotel & Art Garden Spa har fått högt betyg av gäster. Bland annat har det fått höga betyg för personlig service, faciliteter, och städning. Hotellet erbjuder även sina gäster kostnadsfri parkering och har fått positiv feedback för sitt miljövänliga fokus.

Tillgänglighet/Handikappanpassning

Hotellet erbjuder tillgängliga rum och har hiss för de som behöver det. Det finns även möjlighet att nå de övre våningsplanen med hiss. Personalen är tillgänglig dygnet runt för att tillhandahålla bästa möjliga service till gästerna.

Parkering

För gäster som anländer med bil finns det privat parkering vid boendet, med möjlighet till laddning för elbilar. Parkering måste inte bokas i förväg och det tillkommer en avgift för parkering.

Fler bilder

Kontaktuppgifter Arken Hotel & Art Garden Spa

Adress: Oljevägen 100, 41834 Göteborg, Sverige

Se pris

Karta till Arken Hotel & Art Garden Spa

Arken Hotel & Art Garden Spa - Oljevägen 100, 41834 Göteborg, Sverige karta

Övrig info

Frukost:
Rating: 7.6
Antal betyg: 596

Betyg på bekvämligheter

Personal: 8.7
Faciliteter: 8.2
Städning: 8.1
Bekvämlighet: 8
Prisvärt: 7.1
Läge: 6.6
Gratis WiFi: 8.2

Läs mer

Utvärderingar