Hotell

Radisson SAS Scandinavia Hotel Göteborg

Beskrivning: Göteborg är en stad som lockar många turister, såväl svenska som utländska. Några av stadens mest berömda sevärdheter är nöjesparken Liseberg, Världskulturmuseet, Göteborgsoperan och Ullevi, en arena som är värd för både sportevenemang och konserter. Radisson SAS Scandinavia Hotel Göteborg är ett mycket fint hotell i centrala Göteborg, i närheten av Centralstationen. Radisson SAS Scandinavia Hotel Göteborg har 349 rum och sviter.

Faciliteter: Rummen på Radisson SAS Scandinavia Hotel Göteborg är bland annat utrustade med kabel-TV, mini bar, vattenkokare, säkerhetsskåp, hårtork samt strykbräda och strykjärn. Som gäst på hotellet kan du även koppla upp dig mot Internet. Hotellet har även en tvättservice, och kan också erbjuda roomservice dygnet runt.

Bokning: Du kan boka ditt boende på Radisson SAS Scandinavia Hotel Göteborg direkt via hotellets hemsida. Om du tänkt besöka Göteborg i samband med något stort evenemang, så kan det vara en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att göra din bokning via någon annan hotellbokningssajt så kom ihåg att kontrollera det angivna priset, så att det inkluderar skatter och andra avgifter.

Konferens: Radisson SAS Scandinavia Hotel Göteborg är ett utmärkt alternativ för dig som tänkt förlägga en konferens i staden. Hotellet kan erbjuda 14 fina mötesrum, som är väl utrustade beträffande teknisk apparatur. Radisson SAS Scandinavia Hotel Göteborg har en kapacitet att ta emot sällskap på upp till 500 personer. Göteborg är en stad som kan erbjuda en rad olika spännande aktiviteter efter arbetsdagens slut.

Träna: På hotellet finns det ett mycket fint hälsocenter. Här hittar du ett gym, swimmingpool, bastu, jacuzzi och solarium. Du kan också boka tid för massage. Om du är intresserad av att ta en joggingtur så kan du göra det i Trädgårdsföreningens park, som ligger bredvid hotellet.

Restaurang: Atrium Bar & Restaurant ligger i hotellets stora lobby. I den mysiga atmosfären kan du avnjuta en välsmakande måltid, eller bara en drink. Menyn erbjuder traditionella rätter, som tagit inspiration från det moderna, hälsosamma köket.

Ta sig till hotellet: Det är mycket lätt att hitta till Radisson SAS Scandinavia Hotel Göteborg. När du går ut från Centralstationen ser du hotellet tvärs över Drottningtorget. På Centralstationen hittar du flygbussar till Landvetter och Säve. Restiden till de båda flygplatserna är omkring 30 minuter. Om du väljer att ta bilen till Radisson SAS Scandinavia Hotel Göteborg, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24. Det finns möjligheter att parkera i anslutning till hotellet.