Hotell

Radisson SAS es. Hotel Rom

Beskrivning: Rom är en fantastisk stad med mängder av sevärdheter och attraktioner. Radisson SAS es. Hotel Rome ligger i de centrala delarna av den italienska huvudstaden. Hotellet kan erbjuda 232 gästrum och sviter.

Faciliteter: De spatiösa rummen på Radisson SAS es. Hotel Rome är bland annat utrustade med satellit-TV, mini bar, säkerhetsskåp, AC och hårtork. Som gäst på hotellet har du även tillgång till Internetuppkoppling. Radisson SAS es. Hotel Rome erbjuder roomservice dygnet runt, samt en tvättjänst.

Bokning: Du kan enkelt boka ditt boende på Radisson SAS es. Hotel Rome direkt via hotellets hemsida. Du ska dock vara medveten om att hotellet är populärt. Således är det alltid en bra idé att vara ute i god tid med sin bokning. Väljer du att gå via någon annan hotellbokningssajt på nätet så ska du alltid kontrollera så att skatter och andra avgifter finns inkluderade i det angivna priset.

Konferens: Radisson SAS es. Hotel Rome kan erbjuda ett flertal olika möteslokaler av varierande storlek. Möteslokalerna är utrustade med den senaste tekniska apparaturen. Hotellet har en kapacitet på att ta emot sällskap på upp till 500 personer. Personalen på Radisson SAS es. Hotel Rome är mycket van vid att stå som värdar för konferenser och hjälper er så att allt flyter på så bra som möjligt.

Träna: Om du vill träna på gym, eller sporta på något annat sätt, under din vistelse på Radisson SAS es. Hotel Rome så vänder du dig till receptionen, så kan de guida dig rätt. På hotellet finns ett spa, där du kan boka tid för en rad olika behandlingar. Vidare finns det en utomhuspool på sjunde våningen. Här kan du lapa sol under varma sommardagar.

Restaurang: På Zest dinerar du i en härlig miljö, med utsikt över den vackra italienska huvudstaden. Här intar du frukost, lättare rätter, aperitifer, lunch och något mer informella middagar. Vill du uppleva kulinarisk konst på hög nivå så ska du styra kosan mot Sette. Es.libris är en oas där du kan lyssna på musik eller läsa en bok, samtidigt som du läppjar på en cocktail.

Ta sig till hotellet: Avståndet från Radisson SAS es. Hotel Rome till Fiumicino Airport är 30 minuter. Om du bilar ner till Rom, eller väljer att hyra en bil på plats, så kan det vara en god idé att skriva ut en detaljerad färdanvisning, från exempelvis sajten Map 24.

Adress:
Via Filippo Turati 171
Rom

Telefon:
+39 0644 4841